Søg
Søg
Rejs-selv-ruter
Australien
På denne rejs-selv-rute der begynder i Brisbane kan du opleve Australiens Guldkyst, som er det største ferieområde i landet, med fantastiske strande og underholdning for folk i alle aldre. Er du til en mere afslappet atmosfære er Byron Bay et dejligt sted at slappe af.
Australien
Gå ikke glip af fantastisk dykning i Ningaloo Marine Park ved Exmouth og slap af ved det billedskønne Coral Bay. På rejs-selv-ruten kan du også opleve det gule og røde farvespil ved solnedgang i ”The Pinnacles Desert”.
Australien
På rejs-selv-ruten fra Cairns til Cape Tribulation er landskabet bjergrigt og frodigt og jo længere nordpå man kommer desto tættere bliver regnskoven. Strandene er smukke og uspolerede.

Australien
På rejs-selv-ruten fra Cairns mod Townsville er landskabet præget af smukke grønne nuancer. Bjergene er dækket af skov og langs vejen ligger sukkerplantagerne på stribe. Der kan laves stop ved smukke vandfald bl.a. Millaa Millaa Falls eller Jourama Falls. Eller der kan tages en slapper ved Mission Beach.

Australien
På denne rejs-selv-rute kan du møde de store saltvandskrokodiller i den smukke Kakadu Nationalpark, opleve det golde landskab i ”The Kimberleys” og besøge den spektakulære nationalpark Purnululu, som er kendt for sin ”bjergkæde” bestående af sære rød-, sort- og hvidstribede sandstensformationer.
Australien
Tasmanien er en spændende ø. På rejs-selv-ruten kan du bl.a. opleve Cradle Mountain nationalparken med sin smukke og vilde natur, se pingviner ved Bicheno eller slap af ved den billedskønne strand ”Wineglass Bay”.
Australien
Great Ocean Road er navnet på en fantastisk smuk del af kyststrækningen mellem Melbourne og Adelaide. Her byder naturen på barske klippeformationer og voldsomme bølger, der ubarmhjerteligt banker mod kysten. På rejs-selv-ruten der følger strækningen kan du bl.a. opleve koalaer i de fri og de smukke klippeformationer ”De tolv apostle”.
Australien
Oplev en ægte mineby ved Kalgoorlie-Boulder og kom på besøg i minen på denne rejs-selv-rute. Turen over ”Nullabor Plain” giver en fornemmelse af, hvor enormt og øde meget af dette land er.
Australien
På denne rejs-selv-rute kan du tage på hvalsafari ved Albany, blive forkælet i 'surfer' byen Margaret River, der er omgivet af frugtplantager og vinmarker. I Dunsborough kan du desuden opleve en koloni af ”New Zealand” pelssæler.
Australien
På rejs-selv-ruten mellem Sydney og Melbourne ligger den populære nationalpark, Kosciuszko i bjegkæden Snowy Mountains. Om vinteren er det et populært skiområde og om sommeren er det et smukt område at vandre i.
Australien
Mange spændende oplevelser er i vente på denne rejs-selv-rute. Et af højdepunkterne er uden tvivl en sejltur i Whitsundays nationalparken og et besøg på verdens største sandø "Fraser Island".

Gratis rejseforedrag

Roadtrip i Australien: 05-03-2018 18:00:00 : 10848
Aarhus
5. marts 2018 kl. 18:00

Roadtrip i Australien

Australien og New Zealand: 06-03-2018 18:00:00 : 10646
Aalborg
6. marts 2018 kl. 18:00

Australien og New Zealand

Australien og Stillehavet: 05-04-2018 18:00:00 : 10429
København
5. april 2018 kl. 18:00

Australien og Stillehavet

Se mere her
Til top
Find os på: