Søg
Søg
USA Utah Canyonlands

Rejseberetninger

Lad dig inspirere af disse rejseberetninger, der tager dig vidt omkring til verdens metropoler, afsidesliggende flækker og ud på det dybe vand.

Rejseberetningerne er små og store eventyr, oplevet af Jysk Rejsebureaus medarbejdere eller venner af huset. Det er imponerende oplevelser, skøre historier, storbyferiers overraskelser, nationalparkernes imponerende dyr - ja, alt godt fra rygsækken. Fordi alt lige fra Taiwans brune æg til snowboardferie i Bulgarien og kør-selv-ture i Afrikas nationalparker er mindeværdige eventyr for den nysgerrige rejsende.
Vælg land
Mette, Interview

Det giver mig en kæmpe frihed – og så føler jeg, jeg lever.

Interview med Mette der læser til folkeskolelærer, men rejse så ofte hun kan!
Læs mere
Camilla, Interview

Verden er alt for stor til ikke at skulle opleves

Interview med Camilla, der planlagde at holde et enkelt sabbatår, men efter godt halvandet år endnu ikke fundet vejen hjem...
Læs mere
Klaus - Cuba artikel

Tag på caribisk sommereventyr

Af: Klaus Bach Christensen, rejsende og journalist fra hans rejse i Cuba
Læs mere
Christina, Interview

Lær at sige pyt og vær spontan!

Interview med Christina, der egentlig altid har syntes, at folk der rejste med rygsæk var tabt bag en vogn, for hvem gider rejse med en tung rygsæk, bo på usle hostels og trave rundt? (men blev klogere!)
Læs mere
Christina & Peter, Interview

Der SKAL være penge til at rejse for!

Interview med Christina, der fortæller om familiens rygsækrejser. Familien består af Christina og Peter og deres to børn på 11 og 12 år....
Læs mere
Tina, Rejseinterview

Slip kontrollen – læg telefonen fra dig – snak med andre rejsende

Interview med Tina: Jeg føler mig meget fri, når jeg svinger rygsække på ryggen – og ser andre turister gå i grupper med rullekufferter og guiden forrest...
Læs mere
Interview Andreas

Mit hjem er der hvor tasken står!

Interview med Andreas: Jeg skulle bare lige ud og smage på verden tilbage i 2014. Nu er det fire år siden jeg blev student, jeg er ikke startet på en uddannelse, endnu, for det vil jeg gerne. En dag! Til gengæld har jeg smagt på livet og lært en masse om verden, og mig selv!
Læs mere
Stefan og Charlotte, Rejseinterview

Frihed, frihed, frihed - det er nok det allervigtigste

Interview med Charlotte & Stefan: Når vi rejser ud i verden og pakker hele vores liv ned i en rygsæk, så giver vi slip på strukturen, planlægning og den travle hverdag og vi kan være sammen som familie, uden at blive forstyrret. Det er værdifuldt og noget mange søger.
Læs mere
Elsebeth og Margit, rejseinterview

Gør alt for at realisere drømmen - du vil ikke fortryde det!

Interview med Elsebeth og Margit: Vi har begge en drøm om at trække stikket og mærke verden igen..
Læs mere
Grith, Rejseinterview

Folk var så venlige og imødekommende

Interview med Grith: Min fascination af at rejse, har jeg altid haft, men lysten til at rejse til Asien kom for alvor i gang, efter jeg besøgte min kusine i Vietnam, hvor jeg vandrede i Sapa og boede hos forskellige folk i bjergene.
Læs mere
Sarah, Interview

Man lærer rigtig meget om sig selv

Interview med Sarah: Med alle mine rejseminder i rygsækken, så er min rejselyst bare vokset igennem de sidste mange år - mere vil have mere...
Læs mere
Mette, Interview

Rejsefeberen har for alvor taget mig med storm!

Interview med Mette: Impulsive beslutninger er oftest de mest oplevelsesrige. Man skal ikke være bange for at rykke sig ud af sin tryghedszone, for man vil vokse med udfordringen undervejs.
Læs mere
Til top
Find os på: