Søg
Søg
USA Utah Canyonlands

Rejseberetninger

Lad dig inspirere af disse rejseberetninger, der tager dig vidt omkring til verdens metropoler, afsidesliggende flækker og ud på det dybe vand.

Rejseberetningerne er små og store eventyr, oplevet af Jysk Rejsebureaus medarbejdere eller venner af huset. Det er imponerende oplevelser, skøre historier, storbyferiers overraskelser, nationalparkernes imponerende dyr - ja, alt godt fra rygsækken. Fordi alt lige fra Taiwans brune æg til snowboardferie i Bulgarien og kør-selv-ture i Afrikas nationalparker er mindeværdige eventyr for den nysgerrige rejsende.
På rejse i Mexico, Latinamerika

På rejse i Mexico

Er man til smukke strande, gamle Mayabyer og krydret mad er Mexico landet at besøge.
Læs mere
Kenya, Afrika, Safari, Store naturoplevelser

På safari i Kenya

7 dages Safari i Masai Mara, Lake Nakuru og Hell’s Gate.
Læs mere
Charlotte Høi, Thailand

10 spørgsmål til THAILAND eksperten

Thailand ekspert og rejsekonsulent Charlotte Høi vendte hjem kontoret i Aalborg i juni sidste år efter at have være udstationeret i 6 måneder på vores servicekontor i Thailand. Charlotte har tabt sit hjerte til landet, som mange danskere drømmer om at rejse til. Vi har spurgt Charlotte, hvorfor hun er så fascineret af Thailand, og hvad det er der gør, at Thailand for hende er så fedt et rejseland.
Læs mere
Mount Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca

Aktiv rejse i Østafrika

MOUNTAINBIKE, BJERGBESTIGNING & SAFARI! Afrika går i blodet på de fleste, når man først har oplevet solnedgangen og dyrelivet på den afrikanske savanne! Læs Rebeccas beretning her...
Læs mere
Alpin Ruten, Japan

Alpin Ruten Japan

Irene og hendes datter gik i sommeren 2016 Alpinruten i Japan, en tur de varmt vil anbefale andre. Læs Irenes lille rejseberetning her.
Læs mere
Sri Lanka

Alsidige oplevelser i Sri Lanka

Oplevelserne er mange i dette fascinerende lille land, hvadenten du er til spændende kultur og historie, afslappende badeferie eller trekking i storslået natur.
Læs mere
Pingviner på Antarktis

Antarktis

Et krydstogt på Antarktis er intet mindre end en uforlignelig oplevelse. Intet kan sammenlignes med Antarktis’ eventyrlige ekstremer.
Læs mere
Søren, Australien

Australien har aldrig skuffet mig!

Et personligt interview med rejsekonsulent Søren Østergaard
Læs mere

Buenos Aires – Peninsula Valdes

Kombiner et besøg i sprudlende hovedstad Buenos Aires som byder på masser af kunst og kultur med natur- og dyreoplevelser.
Læs mere
Cambodja

Cambodja - en smuttur

Intet planlagt, intet gennemtænkt – men intet mindre end fantastisk.
Læs mere
Colombia

Helle om Syd- og Mellemamerika

Helle Heidemann Krogh har rejst meget i Syd- og Mellemamerika. Hun har bl.a. besøgt Peru, Bolivia, Colombia, den nordligste del af Chile og Cuba. Læs om Helles store passion for denne verdensdel og få et par gode rejsetips med på vejen:
Læs mere
Costa Ri ca, Latinamerica

Costa Rica – diversiteten sprudler

Costa Rica er blot en smule større en Danmark. Et land, med ca. 4 mio. indbyggere, og samtidig verdens højeste koncentration af flora og fauna – set i forhold til landets størrelse.
Læs mere
Til top
Find os på: