Søg
Søg
Rejseberetninger
Søren, Australien
Australien
Et personligt interview med rejsekonsulent Søren Østergaard


Australien
Australien
Jeg har altid tænkt på, hvad det var der fascinerede folk ved Australien – det at rejse til den anden side af Jorden. Endelig kan jeg tage del i den fascination.
Christina, Interview
Flere lande
Interview med Christina, der egentlig altid har syntes, at folk der rejste med rygsæk var tabt bag en vogn, for hvem gider rejse med en tung rygsæk, bo på usle hostels og trave rundt? (men blev klogere!)

Interview Andreas
Australien
Interview med Andreas: Jeg skulle bare lige ud og smage på verden tilbage i 2014. Nu er det fire år siden jeg blev student, jeg er ikke startet på en uddannelse, endnu, for det vil jeg gerne. En dag! Til gengæld har jeg smagt på livet og lært en masse om verden, og mig selv!
Mette, Interview
Flere lande
Interview med Mette: Impulsive beslutninger er oftest de mest oplevelsesrige. Man skal ikke være bange for at rykke sig ud af sin tryghedszone, for man vil vokse med udfordringen undervejs.
Fraser island, autralien
Australien
Verdens største sandø Fraser Island ligger ud for den australske østkyst ved byen Hervey Bay. Øen er en ren naturperle og byder på et væld af fantastiske naturoplevelser. Selvom dette var vores andet besøg på øen, måtte vi igen bare ryste på hovedet og klappe i hænderne over, hvor suveræn naturen er. En ting er helt sikkert, hvis rejsen går forbi denne del af Australien SKAL Fraser Island opleves.
Camilla, Interview
Flere lande
Interview med Camilla, der planlagde at holde et enkelt sabbatår, men efter godt halvandet år endnu ikke fundet vejen hjem...

Til top
Find os på: