NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 1 time og 45 min.
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Kuala Lumpur er et sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town, er med til at give dig en farvestrålende oplevelse.

Vi fortsætter rejsen syd på til den historiske by Melaka som er ligger ved Malaysias vestkyst. Her kan du opleve byens mange kulturskatte og historiske bygninger på egen hånd inden vi tager på en unik cykeltur til det lokale Melaka og områder uden for byen som de færeste turister ser. En af rejsens store højdepunkter er regnskoven og naturen i Nationalparken - Endau Rompin. I denne fantastiske nationalpark som for mange er et ukendt område, venter en unik, speciel oplevelse og trekkingtur på naturens præmisser. Malaysia er en destination, der kan besøges året rundt, da det er delt op fra vest til øst ift. Hvornår der er godt at rejse til landet vejrmæssigt. Jeg vil på aftenen komme med alternativer til denne rejserute, hvis man skal afsted i det andet halvår, hvor disse destinationer ikke er gode. Afslutningsvis på fastlandet af Malaysia tager vi til tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, som er omgivet af eksotiske strande og billedskønne laguner.

Rundrejsen afsluttes på Borneo, som er verdenskendt for sine Orangutanger og storslåede natur. Jeg vil tage jer med ind i den dybe jungle både til fods og på vandet på bådsafari på jagt efter dyreliv og til slut vise jer nogle af de smukke tropeøer Borneo huser.

Jeg glæder mig til at se jer, og hive jer med på en fantastisk rejse gennem fastlands Malaysia og Borneo.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top