Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i Lima ved Stillehavet, som er hovedstaden i Peru. Her kan du opleve utallige museer, flotte bygninger fra den gamle kolonitid, smage din første Pisco Sour og spise din første ceviche.

Vi tager turen ned langs kysten til Paracas og Isla Ballestas også kaldet "Fattigmands Galapagos". Her kan du opleve pingviner, masser af fugle og massevis af søløver. Herfra ligger Ica og oasen Huacachina kun en kort køretur væk.

Rejsen fortsætter op i bjergene Arequipa Colca Canyon, hvor der kan opleves kondorer. Her er også mange små lokale restauranter, hvor man kan smage meget af de peruvianske køkken. F.eks. er ”cuy” eller grillet marsvin en udsøgt spise på disse kanter. Oplevelserne i den sydlige del af Peru slutter i Puno, hvor det næste eventyr foregår på Sydamerikas største og verdens højestbeliggende navigerbare sø, Titicaca.

Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt Inkarigets hovedstad, Cuzco, Selvfølgelig er højdepunktet her Machu Picchu. Selv om Cuzco er mest berømt for sin beliggenhed tæt ved de famøse Machu Picchu-inkaruiner, er Cuzco i sig selv en seværdighed, og flere dages udforskning værd. F.eks. er der udflugtsmuligheder til den hellige dal eller regnbuebjergene.

Derudover kan man med udgangspunkt i Cuzco udforske Amazonasjunglen, hvor vi skal på tur til Puerto Maldonado og Manu Nationalpark.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Anders Uglebjerg Grud

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top