Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På dette foredrag vil vi komme forbi nogle af de helt store højdepunkter i Alaska. The Last Frontier State byder på storslået natur, et rigt dyreliv, hyggelige små byer samt en unik og spændende kultur - anderledes fra resten af USA.

Mulighederne for at komme helt tæt på naturen i Alaska er mange og vi vil bl.a. fortælle om camping, cykelleje, havkajak, vandring og klatring på nogle af de store gletsjer.

Det er oplagt at besøge en af USA's storbyer på rejsen til Alaska, og vi vil komme nærmere ind på tre forslag; sportsbyen Chicago, pulserende New York og konkursramte Detroit.

Vi glæder os til at inspirere jer til jeres rejse til Alaska.

Med venlig hilsen
Rasmus og Nicolaj

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top