Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom til Oceanien-event i Aarhus den 28. april 2020, hvor vi holder New Zealand foredrag kl. 17:30 og Australien foredrag kl. 19:00. Vi byder på lidt godt til ganen og masser af inspiration til din rejse Down Under! Dørene åbner kl. 17:00.

Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på en gang. Det kan vi heller ikke på én aften, så derfor vil fokus ligge på de pulserende storbyer Sydney, Melbourne og Brisbane, østkystens naturperler og hyggelige byer, samt Kronprinsesse Marys hjem-ø Tasmanien, som I sandhed er en dronning værdig!

Vi vil komme omkring forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser som I ikke må gå glip af. Vi kommer også til at snakke om både sæson, budget og stopovermuligheder og forhåbentlig går I herfra langt klogere end da I kom.

Kom og hør om min fantastiske rejse til Australien og se billeder fra dette storslåede land.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-04-2020 kl. 19:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top