NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Sydkorea bliver i stigende grad mere og mere populær og er perfekt i kombination med nabolandet Japan. I Sydkorea venter der mange fantastiske og autentiske rejseoplevelser som markeder og K-pop i det pulserende Seoul, templer i den tidligere kejser by Gyeongju og farverige bygninger i kystbyen Busan. Fra Busan kan man enten tage en nat- eller dagsfærge til Japan hvor rejsen fortsætter med betagende oplevelser.

Japan byder på unik kultur, gæstfrihed, god mad, smuk natur og verdens hurtigste tog, men udover disse, er der 3 ting der kendetegner Japan

1. Tokyo - Japans hjerne
2. Osaka - Japans mave
3. Kyoto - Japan hjerte

I det ene øjeblik er det som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, og lamper og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens overfyldte, højteknologiske storby, som med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere overrasker i sin futuristiske form.

Lyder det som noget for dig, så kom forbi denne aften og hør lidt om det hele og meget mere til.

Vi ser frem til en hyggelig aften
Anne-Mie Rasmussen og Line Sig

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 09-03-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top