Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Lothar Friis og Marie Kjær Sørensen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her

Den sagnomspundne ø, Island. Midt i det nordlige Atlanterhav findes et moderne samfund bygget på traditioner og fortællinger helt tilbage fra vikingetiden. Westfjord er en af de mest isolerede dele af Island og her hersker den rå natur, det uspolerede vildnis og små fiskerbygder. Her er et imponerende dyreliv med masser af havfugle og polarræve. Rejsen starter med at gruppen flyver til Reykjavik og herfra videre med propelfly til Ísafjörður, der er den største by i Westfjord. Fra Ísafjörður sejler gruppen samlet med båd over til Hornstrandir naturreservat. Hornstrandir er et paradis for folk som elsker at vandre, og det er muligt at komme helt tæt på naturen. Ved Hornstradir findes der mange polarræve, og der er gode muligheder for at at se dem på nært hold. Et andet stort highlight er udsigterne ved Hornvík, også kaldet hornene.

Rejsen bliver hård og udfordrende, både på det fysiske og mentale plan. I vil selv stå for udstyr, og I bærer selv det hele på trekket. I kommer til at arbejde med jer selv; I lærer at arbejde som et team med de andre deltagere, og I får prøvet jeres grænser af.

Rejselederen Lothar sørger for at rammerne og sikkerheden for et uforglemmeligt eventyr er på plads. I bliver en del af et team på 10 personer og sammen med Lothar planlægger I dagene og lærer, hvordan man lever i den barske natur. I skal forvente at vandre 4 – 8 timer om dagen med fuld oppakning. Der kan komme ændringer i dagsprogrammet, da naturen er barsk, og den eneste vej frem er ved at vandre. Det eneste vi garanterer er, at I kommer på en af jeres livs rejser, både på det indre og på det ydre plan. Vi håber I er klar på et vildt eventyr ud i vildmarken på naturens præmisser.

Lothar Friis er i det offentlige billede mest kendt som coachen i programmet “Ingen kære mor” og i programmet "langt ude på prærien", hvor han rejser rundt med familien i USA - begge programmer for TV2. Han har brugt en stor del af sit liv på at rejse og se verden. Lothar Friis har tilbragt 12 år i jægerkorpset, hvilket har gjort ham i stand til at håndtere ekstreme situationer i jungler, bjerge og ørken, men på trods af de store udfordringer som den slags missioner giver, har han altid følt sig hjemme i naturen, hvor han virkelig lever. De seneste 25 år har han arbejdet med mennesker. Han er intuitiv/life coach og har haft flere tusinde mennesker gennem hænderne og ofte brugt naturen, når han har undervist, for som han siger; ”Naturen er verdens bedste klasseværelse”. Lothar har de sidste par år med stor succes været rejseleder på vores rejser til Kilimanjaro med dansk rejseleder. I dag bor han i skovbrynet i Hareskoven nord for København og er far til fire.

Naturen er rå, autentisk, og uberørt. Ud over store naturoplevelser, så er målet at arbejde som et team og delmålet er at I kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, som gør at I kan se livet fra andre perspektiver.

På aftenen vil du få et godt indblik i selve turen og dag til dag programmet, viden om det udstyr du skal have med på rejsen og hvilke udfordringer du vil møde undervejs.

Rejseekspert i Island Marie Kjær Sørensen vil også være tilstede på aftenen, til at svare på rejserelaterede spørgsmål om Island.

Vi glæder os til at fortælle om denne fantastiske rejse.

Venlig hilsen
Lothar Friis og Marie Kjær Sørensen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top