NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom til USA-event i Herning den 5. september 2019. Vi byder på lidt godt til ganen og masser af inspiration til din USA rejse!

Rejsen starter i Øst USA, hvor vi skal besøge de fantastiske storbyer New York og Washington og snuse lidt til området omkring New England.

Herefter tager vi til Florida, hvor vi blandt andet besøger The Keys, det hyggelige Fort Myers Beach, Universal Studios ved Orlando og Everglades National Park, hvor vi også skal snorkle med søkøer.

I Nordvest ser vi nærmere på Grand Teton, tager til rodeo i cowboybyen Cody og bruger god tid i Yellowstone National Park – en helt fantastisk oplevelse.

Turen går videre til Vest fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada før vi ender i Californien ved den smukke by San Francisco. Der vil blive fortalt om de storlåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite. Vi slutter rejsen i The West af med et stop i Las Vegas, bedre kendt som ”Sin City” - et sted som ikke rigtig kan forklares men som skal opleves.

På Øen Big Island (Island Of Hawaii) skal vi opleve vulkaner og vilde naturfænomener - og på øen Kauai, som er en sand naturperle, skal vi vandre i Waimea Canyon.

På aftenen vil vi dele ud af vores store rejseerfaring, fra vores mange rejser til USA, og komme med tips og gode råd til, hvordan du bedst planlægger rejsen så du undgår at bruge unødig tid på logistikken når du er i USA. Vi har selvfølgelig også en masse ideer og forslag til hvad man kan opleve i dette fantastiske land.


Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl og Søs Nielsen

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top