Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom til Oceanien-event i København den 28. april 2020, hvor vi holder New Zealand foredrag kl. 17:30 og Australien foredrag kl. 19:00. Vi byder på lidt godt til ganen og masser af inspiration til din rejse Down Under! Dørene åbner kl. 17:00.

Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på en gang. Det kan vi heller ikke på én aften, så derfor vil fokus ligge på de pulserende storbyer Sydney, Melbourne og Brisbane, østkystens naturperler og hyggelige byer, samt Kronprinsesse Marys hjem-ø Tasmanien, som I sandhed er en dronning værdig!

Vi vil komme omkring forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser som I ikke må gå glip af. Vi kommer også til at snakke om både sæson, budget og stopovermuligheder og forhåbentlig går I herfra langt klogere end da I kom.

Kom og hør om vores fantastiske rejse til Australien og se billeder fra dette storslåede land.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Margit Jensen og Mathias Kræpping Mouritsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-04-2020 kl. 19:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top