Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom til USA-event i København den 5. september 2019. Vi byder på lidt godt til ganen og masser af inspiration til din USA rejse!

Turen starter med et stop i fantastiske New York også kendt som ”The Big Apple”. Byen som aldrig sover byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder som f.eks. Empire State Building, Times Square, Central Park og Frihedsgudinden.

I Nordvest skal vi opleve Yellowstone National Park, som byder på kogende kalkstensformationer, storslåede vandfald, springende gejsere og dyreliv i særklasse. Fra Yellowstone tager vi en tur til Grand Teton Nationalpark hvis vartegn er de 4 imponerende bjergtoppe Grand Teton, Middle Teton, South Teton og Mount Owen. Grand Teton imponerer med parkens vilde dyreliv og smukke natur.

Turen går videre til Vest fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved den charmerende by San Francisco. Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite. Vi besøger også storbyen Las Vegas, som er bedre kendt som ”Sin City” og byder på underholdning, imponerende hoteller og shopping.
Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu, Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger, med den verdenskendte strand Waikiki Beach. Senere flyver vi videre mod Kaua'i, Maui og Big Island, hvor vi nyder de flotte sandstrande i flere farver, snorkling med havskildpadder og djævlerokker samt udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Nu skal vi ind midt i landet hvor vi finder en begivenhedsrig rute med musik, fantastisk barbecue og historiske steder. Vi besøger bl.a. Nashville, Memphis og New Orleans.

Til sidst skal vi videre til de lækreste hvide sandstrande på Pensacola og Fort Walton Beach, inden turen går videre ned til Florida hvor oplevelserne fortsætter i ”The Keys”, Orlando, Everglades National Park og Miami.

Venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top