NYHED! Nu kan du også købe et gavekort til Jysk Rejsebureau direkte på hjemmesiden. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Japan byder på spændende kultur, gæstfrihed, god mad, smuk natur og verdens hurtigste tog.
I løbet af aftenen vil jeg fortælle om hvor og hvordan du kan opleve de mange aspekter af dette unikke land.

Vi skal forbi Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse. Herefter bevæger vi os mod De Japanske Alper med de hyggelige bjerglandsbyer og fantastiske landskaber. Vi skal besøge Kyoto, den gamle kejserby med over 2000 templer, og forbi en traditionel onsen-by med varme kilder. Vi smutter forbi Osaka, Tokyos lillebror, og tager på tempelophold på det hellige bjerg Koya inden vi runder Hiroshima der er et must for de historieinteresserede.

I Japan er det i det ene øjeblik som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, lanterner og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens overfyldte, højteknologiske storby, som med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere overrasker i sin futuristiske form.

Jeg har selv boet i dette fantastiske land og glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse til Japan.

Med venlig hilsen
Maya Vesely

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top