Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Udover smukke bounty strande, byder Caribien på spændende historie og kultur, reggae musik, sambarytmer, skøn natur, eksotiske dyr, som f.eks. krokodiller og masser af aktiviteter, som riverrafting, dykning og snorkling og meget mere.

På denne rejse kommer vi omkring Jamaica, Cuba, Tobago, Puerto Rico, Dansk Vestindien, Barbados, Bahamas og Den Dominikanske republik.

Jeg vil også fortælle om hvordan du nemt kan kombinere Caribien med Nord- eller Sydamerika.

Ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Christina Klyver

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-05-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Knabrostræde 8, 1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top