Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i det vestlige Canada i den charmerende storby Vancouver. Vancouver opleves bedst på cykel når både Stanley Park, Granville Island og de forskellige og meget hyggelige bydele skal opleves.

Efter en god storbyoplevelse rejser vi videre til Vancouver Island. Vancouver Island kan lidt af hvert, og vi besøger både byerne Victoria, som er en hyggelig lille havneby, og Tofino med de smukke strande. På Vancouver Island skal vi bl.a. på hvalsafari og bjørnesafari, og bevæge os rundt i fantastiske Pacific Rim National Park.

Herefter fortsætter vi til Canadas OL by, Whistler, inden vi tilbagelægger de mange kilometer mod øst til de smukke Rocky Mountains.

Vi besøger Jasper National Park, Yoho National Park og Banff National Park, som alle er kendt for det imponerende dyreliv og smukke natur. Vi skal bl.a. stifte bekendtskab med et af de smukkeste bjergpas i verden, gletsjere, brusende vandfald og den ene krystalblå sø efter den anden.

Jeg glæder mig til at se dig til en hyggelig aften, hvor jeg deler ud af mine personlige rejseoplevelser og rejsetips.

Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top