Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Under betegnelsen Backpacker Adventure kan du komme med Jysk Rejsebureau på fede grupperejser for unge til hele verden. Se alle Backpacker Adventure-turene her.

Rejserne er af forskellig længde og med forskelligt indhold. Nogle rejser har fokus på adventure og vilde eventyr, mens andre kombinerer rejseeventyret med frivilligt arbejde. Vi tilbyder også nogle super fede ture med fokus på strand, afslapning og hygge med gruppen.

Denne aften vil jeg præsentere jer for de forskellige rejser, vise videoer og billeder fra tidligere ture og svare på alle jeres spørgsmål.

Jeg glæder mig til at møde jer og inspirere jer til et spændende rejseeventyr!

Venlig hilsen
Helene Glavind Schütt


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Helene Glavid Schütt, rejsekonsulent

Helene Glavind Schütt

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top