Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tag en bid af "The Big Apple" og spring ud i en storbyoplevelse du aldrig vil glemme, i én af verdens mest berømte storbyer, som byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder som f.eks. Empire State Building, Times Square, Central Park og Frihedsgudinden.

Vi skal også en tur til Washington, hvor du får politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den! I Washington skal vi opleve Det Hvide Hus, Soldier memorial Washington og Capital Hill.

Vi afslutter rejsen i Florida, som byder på Adventure Parks i Orlando, fantastiske strande ved Fort Myers, USA sydligste punkt Key West og selvfølgelig Miami South Beach med det berømte Art Deco kvarter.

Jeg glæder mig til at se jer.

Dennis Kjeldahl Knudsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top