Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
OBS: Dette webinar tager udgangspunkt i én bestemt rejse. Læs mere om rejsen her.

Rejsen starter i Ecuadors hovedstad, Quito, der ligger midt på ækvatorlinjen. Fra Quito rejser vi dybt ind i den storslåede Amazonas regnskov for at mærke regnskovens puls. Vi befinder os nemlig det sted i verden, hvor biodiversiteten er på sit højeste – et sted som minder om noget taget ud af en Indiana Jones film. Iført gummistøvler og pandelampe tager vi på eventyr igennem regnskovens mørke nat, hvor dyrelivet for alvor vågner op. Fra aber der svinger sig fra gren til gren i de høje trætoppe til smukke, farvestrålende insekter, krybdyr og frøer, der stille bevæger sig rundt i skovbunden. Her er et utal af oplevelser, som får alle sommerfuglene i maven til at bevæge sig af bare forundring og fascination. Amazonas er i sandhed et fortryllende sted.

Adventure og afslapning går sjældent hånd i hånd, men vores næste stop, Banos, byder på det hele. Prøv kræfter med zipline, white water river rafting, mountain bike, canyoning igennem vandfald eller vandring i det smukke landskab. Efter pulsen er kommet op, og kroppen har mærket adrenalinen, er det tid til at hoppe i en af de mange varme kilder eller få sig en behagelig afslappende massage.

Med ny energi og en masse oplevelser i bagagen fortsætter vi videre til Chimborazo, Quilotoa og Cotopaxi. Her skifter klimaet fra regnskovens høje luftfugtighed og varme til Andesbjergenes kølige og tynde luft. Nu skal vandrestøvlerne findes frem, og vulkaner skal bestiges. Cotopaxi Nationalparken er fuld af smukke syn, vilde heste og verdens højeste aktive, snekappede vulkan - et absolut must see når man befinder sig på disse kanter.

Når man tænker på Ecuador, er det svært at undlade Ecuadors største perle – nemlig selveste Galapagosøerne. Livets oprindelse og et sted som baner vejen for, hvordan hele verden skulle indordne sig efter naturen og dyrelivet. Dette sted er så unikt og kan ikke sammenlignes med andre steder i verden. Blot det at sætte sine fødder på Galapagos er i sig selv en stor oplevelse for de fleste.

Min personlige begejstring for denne rejse og disse destinationer vil ingen ende tage. Jeg kan blive ved med at rejse tilbage til Ecuador og Galapagos, og hver gang bliver jeg mere og mere forelsket i landet, dyrelivet og Ecuadors hjertevarme befolkning. Udover at inspirere jer til at komme med på denne super fantastiske rejse, så er det også min store ære at skulle være turens rejseleder.

Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer om dette fantastiske Ecuador-eventyr.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-06-2023 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top