Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Vi når ikke at komme rundt om alle landets øer, men jeg tager hul på drømmen om de kridhvide strande og den kølige kokosnød under palmernes susen, og jeg fortæller om nogle af mine oplevelser fra min rejser rundt på Filippinerne.

Så hvad enten du er til vandring i de gamle risterrasser, afslapning på en øde ø eller vil hilse på hvalhajerne under havoverfladen, er Filippinerne den perfekte destination for en rejse fuld af oplevelser, som kun venter på at blive opdaget.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til et spændende online foredrag.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top