Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Inkarigets vejnet bestod i dets storhedstid af mere end 23.000 kilometer vidt forgrenede stier, hvor de såkaldte chasquis, sendebude, elegant løb og sprang i det kuperede terræn, når små og store budskaber skulle frem. Ruten Choquequirao - Machu Picchu tilbyder dig i dag at gøre chasquiserne kunsten efter og opleve de mageløse landskaber af majestætiske bjerge, frodige dale og brusende floder.

Gå på opdagelse i overleveringerne fra det mægtige Inka-imperium, og følg i de kulturelle fodspor fra de andinske solsønner. At trekke på Andesbjergenes mytiske stier og besøge de legendariske ruinkomplekser Choquequirao og Machu Picchu er en autentisk og inspirerende natur- og kulturoplevelse.

Machu Picchu besøges af flere tusinde turister om dagen – Choquequirao er på størrelse med Machu Picchu, der er bare ingen turister og der er her god tid til at udforske de imponerende Inka ruiner i fred og ro.

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur.
Læs mere om turen her

Jeg ser frem til at møde et spørgelystent publikum, og smitte jer alle med min egen begejstring og kærlighed for Perus betagende kultur og natur.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 31-03-2022 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top