Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mauritius er så meget mere end smukke strande og store resorts. Øen er en smeltedigel af kulturer, og man kan på forskellig vis fornemme, hvordan de tre tidligere kolonimagter har sat deres islæt og gjort Mauritius til et skønt mix af Indien, Frankrig, Holland og England. Alt dette samtidig med, at Mauritius er et afrikansk land med samme, løse forhold til tid som resten af kontinentet har.

Vi snakker om, hvilke områder man skal placere sig i alt efter ens ønsker til ferien, og hvilke alternative overnatningssteder du kan vælge for at bringe eventyr ind i rejsen. Hertil giver jeg mine rejsetips til, hvad man skal se. Det er åbenlyst, at Mauritius har helt fantastiske strande, blå laguner og masser af aktiviteter for vandhundene. Derudover rummer den gamle vulkanø dog også en hel masse andet. Jeg kan nævne trekking, frodige nationalparker, museer om kolonitiden, unikt dyreliv, lava-formationer, vandfald, rom-produktion og meget mere.

Mauritius er den perfekte destination til både parret, familieferien og backpackeren. Jeg vil forsøge at komme vidt omkring, så du kan få et indblik i, hvordan netop din drømmerejse til Mauritius kunne se ud.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen,
Regitze Marie Ravn Kristiansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 24-01-2023 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top