Ca. 2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Lothar Friis har tilbragt 12 år i jægerkorpset, hvilket har gjort ham i stand til, at håndtere ekstreme situationer i jungler, bjerge og ørken. Lothar har de seneste 25 år arbejdet som life coach og ofte brugt naturen, når han har undervist. Lothar vil på aftenen have fokus på selvudvikling og forandringsparathed på en sådan rejse, og Lothar vil bidrage med nogle personlige redskaber, så I fremover får lettere ved, at klare livets udfordringer.

Turen er fyldt med vanskelige fysiske situationer såsom ømme ben, kolde næser og den tynde luft. Lothar Friis vil også fortælle om, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve trekket er og hvad rygsækken skal indeholde.

Du vil desuden få et godt indblik i selve turen og dag til dag programmet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs og vigtigst - gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.

Jeg glæder mig til at fortælle om denne fantastiske rejse. Ønsket er, at du bliver motiveret til at realisere drømmen om at nå toppen af Kilimanjaro.

Venligst Lothar Friis

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Den Lille Gule Kaffebar, Mikkel Bryggers Gade 7, 1460 København
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top