Søg
Søg
Rejser med børn

Rejser med børn

Du har det sikkert allerede på fornemmelsen: Dine børn bliver store, før end du aner det. Så hvis du overvejer at rejse med de små, tilbyder Jysk Rejsebureau alt fra aktive oplevelser til afslappende badeferier.

Faktisk kræver det ikke den store planlægning, som man måske skulle tro, at rejse med børn. De er de nemmeste rejsemakkere, og de stortrives, så længe de er sammen med deres glade forældre. Og så er det herlige ved børn, at de er nysgerrige, umiddelbare og møder verden komplet uden fordomme. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Samtidig vil I få en fælles oplevelse, der vil stå som noget helt specielt for alle – store og små – og en tur, som I med garanti vil huske.

Læs mere om at rejse med børn her
Trekking og ture med børn

Ture og treks

Børn er ingen hindring for at rejse - nærmere tværtimod. Vi mener at man kan have børn med på de fleste af vores ture, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle ture der er specielt familieegnede.
Læs mere
Snorkling med børn

Badeferie

I denne rejseform har vi samlet de steder hvor der er plads til hele familien. Her er der f.eks. legeplads, rummelige bungalows hytter eller hotelværelser, børnevenlig pool og strand samt udflugtsmuligheder for hele familien.
Læs mere
Tre-generationer

Tre-generationersrejse

Det bliver mere og mere populært at rejse flere generationer sammen, og faktisk er det også blevet mere tilgængeligt at rejse oversøisk med familien. Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi tre-generationersrejser til mange forskellige destinationer. Rejserne indeholder typisk en god blanding af både oplevelser og afslapning samt gode overnatningssteder.
Læs mere
Til top
Find os på: