Søg
Søg
En rejse på den transsibiriske jernbane er et fedt eventyr for alle aldre
Kremlen og Vasilij katedralen
Det er en oplevelse i sig selv, at tage metroen i Moskva
Klar til at komme afsted på eventyr med visums, pas, guidebog, phrasebook og togbilletter
Togkupe på 2. klasse
Der er mulighed for at handle med de lokale, når toget gør stop
Grænseovergangen til Mongoliet
Naadam festivalen afholdes hvert år i juli måned. Den samler folk i alle aldre og fra hele Mongoliet i hovedstaden
På toget igen efter et fantastisk eventyr i Gobi-ørkenen
Venlig togkontrollør
Tid til vognskifte på den mongolsk-kinesiske grænse
Den Kinesiske Mur

Den transmongolske jernbane på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Tag med på denne legendariske togrejse fra Europa til Asien, og gør stop ved både den golde Gobi-ørken og i det tætbefolkede Beijing.

Den transmongolske rute er den mest populære, da du her kommer igennem tre lande, og landskabet forandres meget undervejs. Turen starter i Ruslands industriområder, krydser Uralbjergene og går gennem Sibiriens endeløse nåleskove. Efter Bajkalsøen afløses skovene af Mongoliets vidtstrakte græsstepper spredt befolket af hyrder med får og heste. Efter et stop i Mongoliets hovedstad, Ulan Bator, passerer toget gennem den østlige del af den golde Gobi-ørken for til sidst at ende i det mere frodige Kina.

Dette turforslag tager dig fra Moskva i Rusland via Ulan Bator i Mongoliet til Beijing i Kina. Turen kan selvfølgelig også tages omvendt – fra Beijing til Moskva. Turforslaget er for dig, der ønsker at rejse på egen hånd. Vi hjælper med fly, tog og første overnatning i hver by. Du bestemmer selv, hvor lang tid du ønsker at gøre stop, og hvad du vil opleve.
Har du brug for hjælp til planlægning på turen, så kontakt en af vores rejsekonsulenter med speciale i den transmongolske jernbane.

Livet ombord
Togene er indrettet med to klasser – 1. og 2. klasse. Den egentlige forskel er antallet af medpassagerer; på 1. klasse er der to sovepladser i en kupé, på 2. klasse er der fire. Hver togvogn har et toilet og en håndvask i den ene ende.
I togets spisevogn har du mulighed for at falde i snak med dine medpassagerer og smage lokale russiske, mongolske eller kinesiske retter. Når toget gør holdt, kan du trække lidt frisk luft eller købe nye forsyninger af vand, slik, lokale specialiteter og frugt, som bliver solgt fra små vogne på perronerne.
Brug tiden til at læse en god bog, se på landskabet der ruller forbi udenfor, eller drik et venskabeligt glas vodka med dine medpassagerer.

Visum til rejsen med den transmongolske jernbane
Der kræves visum til både Rusland, Mongoliet og Kina, som skal være godkendt inden afrejse. Bookes der landarrangement gennem Jysk Rejsebureau, hjælper vi desuden med visumsinvitationer til Rusland og Kina, hvilket gør processen både nemmere og hurtigere.

Da behandlingen af disse visa kan tage noget tid bør du påbegynde ansøgningsprocessen minimum halvanden måned før afrejse. Vores klare anbefaling er dog, at visumsprocessen påbegyndes allerede tre måneder før afrejse.

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse mere omkring visum til Rusland, Mongoliet og Kina.

Jysk Rejsebureau hjælper gerne med sparring og gode råd, men ansøgning og godkendelse af visum er på eget ansvar. Har du brug for professionel hjælp til dine visa, anbefaler vi Visumservice, som mod et gebyr hjælper med den praktiske håndtering af visa.


Sæson

Du kan rejse året rundt. Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien en autentisk og smuk oplevelse. Der kan blive ned til 40 minusgrader udenfor, men inde i toget er der varmt og behageligt. Om sommeren er landskabet grønt og himlen blå. Hvis du ønsker at gøre ophold undervejs, anbefales det at rejse forår, sommer eller efterår for at få mest muligt ud af oplevelserne uden for toget.

På vej mod imponerende Khongoryn Els

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og på opdagelse i Moskva
Afgang fra Danmark mod Moskva med ankomst samme dag. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Moskva, hvor du har din overnatning. Resten af dagen har du på egen hånd i Moskva - læs mere om Moskva.

?. dag: Med tog fra Moskva - Ulan Bator
Der venter dig fem dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så du kan dele livet i Danmark med de lokale, du møder på vejen - de er generelt meget interesserede og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook.

?. dag: Ankomst til Mongoliet og på opdagelse Ulan Bator
Efter ankomst og check-in på dit hostel har du resten af dagen til at opleve Mongoliets hovedstad. Lad dig fascinere af denne støvede hovedstad, som ikke er som andre byer i verden. Her kan man stadig nogle steder se nomadetelte side om side med sovjetisk inspirerede betonkomplekser. Ulan Bator fungerer som udgangspunkt for alle ture ud i resten af Mongoliets fantastiske natur.

?. dag: Med tog fra Ulan Bator - Beijing
Det sidste togstræk på rejsen tager dig fra Ulan Bator til Beijing, en rejse på cirka halvanden døgn. Blandt turens højdepunker er der hjulskiftet ved den mongolsk-kinesiske grænse - man har ikke samme skinnebredde i Mongoliet og Kina. Du vil på denne del opleve et meget variende landskab ud af togvinduerne. Fra Gobi ørkenens golde landskab til frodige kinesiske marker og bølgende bjerglandskaber.

?. dag: Ankomst til Kina og på opdagelse Beijing
Efter ankomst og check-in på dit hostel har du resten af dagen til at opleve imponerede Beijing - læs mere om Beijing.
Du kan enten vælge at forsætte din rejse rundt i Asien eller slutte turen i Beijing.

?. dag: Afrejse fra Beijing
Afrejse fra Beijing efter et fantastisk eventyr på den transmongolske jernbane. (M)

?. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på hostel/budget hoteller. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

At rejse i Rusland og Kina kan til tider være udfordrende. De lokale har meget begrænsede engelskkundskaber, og der kan opstå situationer, hvor for eksempel togbilletter eller togtider bliver ændret i sidste øjeblik. Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker, når de opstår - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere.
Vi håber på forståelse for sidste minuts ændringer, og vi lover, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det er til mindst mulig gene for jeres rejse.

En rejse med den transmongolske jernbane er ikke en oplagt rejse for familier. Dog kan børn sagtens deltage på rejsen og togturen, men vi vil anbefale, at du tager en rigtig god sparring med din rejsekonsulent herom.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

I Mongoliet og Kina er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Moskva // Beijing - Danmark
  • 1 overnatning på hostel i Moskva
  • Togbillet på 2. klasse fra Moskva - Beijing med stop i Ulan Bator
  • 1 overnatning på hostel i Ulan Bator
  • 1 overnatning på hostel i Beijing inkl. morgenmad
  • Russisk invitation (til visumansøgning)
  • Kinesisk invitation (til visumansøgning)

Prisen er eksklusiv

  • Personlig rejseforsikring
  • Russisk, mongolsk og kinesisk visum (skal arrangeres hjemmefra inden afrejse)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

På eventyr i Kina: 22-08-2019 18:00:00 : 12319
København
22. august 2019 kl. 18:00

På eventyr i Kina

Kina: 27-08-2019 18:00:00 : 13433
Kolding
27. august 2019 kl. 18:00

Kina

Se mere her

Servicecenter

Kina Få hjælp og service til rejsen
Beijing, Kina - Servicecenter
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: