Søg
Søg
Japan Rail Pass, Japan
Kremlen og Vasilij katedralen
De smukke træhuse i Irkutsk
Den smukke natur på Olkhon Island
Der er mulighed for at handle med de lokale, når toget gør stop
Togkupe på 2. klasse
Med lokal bus mod Bajkal søen
Travlhed på russisk togstation
Der er mulighed for at handle med de lokale, når toget gør stop
Se det russiske landskabet suse forbi
Den travle havneby Vladivostok
Mt Fuji og Pagoda, Japan
Yurakucho, Tokyo, Japan
Japan
Torii gate, Miyajima Island, Japan.
Tokyo, Japan
Tokyo, Japan

Overland fra Moskva til Tokyo

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 27 dage

Kontrasterne er store på denne fantastiske togrejse igennem Rusland på den transsibiriske jernbane og til det hypermoderne Japan.

Den transsibiriske rute fra Moskva til Vladivostok er den originale rute, som krydser verdens største land fra vest til øst. På turen tilbagelægges 9.289 km og du passerer hele 8 tidszoner undervejs. Efter Irkutsk og Bajkalsøen kører toget videre gennem det østlige Sibirien, hvor du oplever et autentisk og råt Rusland. Herfra går turen med færge til Sakaiminato i Japan. Det bliver en kæmpe kontrast at komme fra Rusland til det hypermoderne Japan. Du rejser herefter på egen hånd med dit japanske togpas og slutter denne fantastiske rejse med to overnatninger i Tokyo.

Turen kan selvfølgelig også tages omvendt – fra Tokyo til Moskva.

Har du brug for råd og vejledning til en tur på den transsibiriske jernbane, så kontakt en af vores rejsekonsulenter med speciale i den transsibiriske jernbane.

Livet ombord
Togene i Rusland er indrettet med to klasser – 1. og 2. klasse. Den egentlige forskel er antallet af medpassagerer; på 1.klasse er der to sovepladser i en kupé, på 2. klasse er der fire. Hver togvogn har et toilet og en håndvask i den ene ende.
I togets spisevogn har du mulighed for at falde i snak med dine medpassagerer og smage lokale russiske, mongolske eller kinesiske retter. Når toget gør holdt, kan du trække lidt frisk luft eller købe nye forsyninger af vand, slik, lokale specialiteter og frugt, som bliver solgt fra små vogne på perronerne.
Brug tiden til at læse en god bog, se på landskabet der ruller forbi udenfor, eller drik et venskabeligt glas vodka med dine medpassagerer.

Visum til rejsen med den transibiriske jernbane
Der kræves visum til Rusland, som skal være godkendt inden afrejse. Bookes der landarrangement gennem Jysk Rejsebureau, hjælper vi desuden med visumsinvitationer til Rusland, hvilket gør processen både nemmere og hurtigere.

Da behandlingen af visum kan tage noget tid bør du påbegynde ansøgningsprocessen minimum halvanden måned før afrejse. Vores klare anbefaling er dog, at visumsprocessen påbegyndes allerede tre måneder før afrejse.

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse mere omkring visum til Rusland.

Jysk Rejsebureau hjælper gerne med sparring og gode råd, men ansøgning og godkendelse af visum er på eget ansvar. Har du brug for professionel hjælp til dine visum, anbefaler vi Visumservice, som mod et gebyr hjælper med den praktiske håndtering af visum.


Sæson

Du kan rejse året rundt. Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien og Japan en autentisk og smuk oplevelse. Der kan blive ned til 40 minusgrader udenfor, men inde i toget er der varmt og behageligt. Om sommeren er landskabet grønt og himlen blå i Rusland, hvorimod Japan er mere regnfuld. Den bedste tidspunkt i både Japan og Rusland er slut august, september og start oktober.

Mt Fuji og Pagoda, Japan

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og på opdagelse Moskva
Afgang fra Danmark mod Moskva med ankomst samme dag. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Moskva, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Moskva - læs mere om Moskva.

2. dag: På opdagelse i Moskva
På egen hånd i Moskva.

3. dag: Med tog fra Moskva - Irkutsk
Der venter dig fem dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så du kan dele livet i Danmark med de lokale, du møder på vejen - de er generelt meget interesserede og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook.

4. dag: Med tog fra Moskva - Irkutsk
Toget stopper flere gange om dagen - du finder tidsplanen i togvognen. Det kan betyde, at du får nye medrejsende i din togkupe.

5. dag: Med tog fra Moskva - Irkutsk
Selvom fem dage i et tog virker som lang tid, så går tiden hurtigt. Husk, at du undervejs passerer forskellige tidszoner.

6. dag: Med tog fra Moskva - Irkutsk
Bliv lullet i søvn af togets rumlen, nyd udsigten eller få en snak med de lokale eller andre turister på toget.

7. dag: Ankomst Irkusk og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hostel, hvor du har en overnatning i en lille lejlighed. Resten af dagen har du på egen hånd i Irkutsk - læs mere om Irkutsk.

8. dag: På eventyr på Olkhon Island
Du bliver hentet på dit hostel og kørt til busstationen i Irkutsk. Herfra går turen i bus til Sakhjurta, hvor færgen tager dig det sidste stykke til Olkhon Island. Du overnatter de næste tre dage privat i den hyggelige landsby Khuzjir.
Olkhon går for at være den smukkeste ø ved Lake Bajkal. Her kan du nyde den flotte og varierede natur (klipper, fyrreskove, stepper m.m.) på cykel, vandre- eller rideture. Øen er desuden kendt for sine legender og siges at være et shamanistisk kraftcenter. Øens 1200 indbyggere bor nordpå i den hyggelige landsby, Khuzjir. (A)

9. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Det er muligt at tage på vandre-, ride- og cykelture. (M, A)

10. dag: På eventyr på Olkhon Island
Dagen på egen hånd på Olkhon Island. Det er muligt at tage på vandre-, ride- og cykelture. (M, A)

11. dag: På eventyr på Olkhon Island og overnatning i Irkutsk
I dag går turen tilbage til dit hostel i Irkutsk, hvor du ankommer om eftermiddagen. (M)

12. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Turens sidste togstræk på den transsibiriske jernbane, går fra Irkutsk til Vladivostok.

13. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Den transsibiriske jernbane strækker sig 1.777 km i Europa og 7.511 km i Asien. Overgangen mellem de to kontinenter er markeret med en obelisk ved Pervouralsk.

14. dag: Med tog fra Irkutsk - Vladivostok
Den transsibiriske jernbane stod klar i 1903, men blev først officielt erklæret åben i 1916.

15. dag: Ankomst Vladivostok og på opdagelse i byen
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i byen - læs mere om Vladivostok.

16. dag: På opdagelse Vladivostok
På egen hånd i Vladivostok. (M)

17. dag: Med færge fra Vladivostok - Sakaiminato
Der er afgang om eftermiddagen med færgen M/S Eastern Dream fra Vladivostok. Der er ingen måltider inkluderet, men det kan købes ombord, eller du kan vælge at proviantere i Vladivostok inden afrejse. Du overnatter i kahyt på 2. klasse med fælles bad og toilet (muligt at opgradere til privat kahyt med eget toilet og bad). (M)

18. dag: Med færge fra Vladivostok - Sakaiminato
Ved middagstid ankommer M/S Eastern Dream til Dong Hae i Sydkorea og sejler videre sidst på eftermiddagen.

19. dag: Ankomst Sakaiminato og på egen hånd med Japan Rail Pass
Færgen ankommer til havnebyen Sakaiminato om morgenen. Herefter er du på egen hånd i Japan med dit Japan Rail Pass. Fra Sakaiminato kan du tage toget til byen Yonago (tager cirka 45 min.). I Yonago kan du udstede dit Japan Rail Pass på togstationen, som forbinder den vestlige del af landet med de større togruter i Japan.
Kontrasten mellem tognettet Rusland og Japan er lige står som kulturforskellen. Japan har det mest effektive tognet i verden, alt fungerer perfekt, og togene kører præcist på sekundet - gerne med op til 270 km/t. Et Japan Rail Pass er i princippet det samme som Interrail i Europa, dvs. ubegrænset brug af Japan Railways i 7 dage (kan forlænges til 14 eller 21 dage) med nogle få undtagelser som fx. Nozomi togene, som er de hurtigste lyntog. Ruterne og destinationerne for et Japan Rail Pass er utallige.

20-24. dag: På egen hånd med Japan Rail Pass
Du kan læse om Japan Rail Pass og få ideer til ruter her.

25. dag: På egen hånd med Japan Rail Pass og ankomst til Tokyo
I dag ankommer du til den energiske metropol, Tokyo. Du kan f.eks. besøge Ueno Park, et af de mange museer, Akihabara – den berømte elektronikby, Harajuku området for funky mode, Ginza der kan sammenlignes med Fifth Avenue i New York , kejserpaladsparken, verdens mest befærdede kryds, verdens største fiskemarked – Tsukiji eller bare slentre rundt i gaderne på udkig efter det traditionelle liv, der lurer lige under den moderne overflade.

26. dag: På opdagelse i Tokyo
På egen hånd i Tokyo.

27. dag: Afrejse fra Tokyo / ankomst til Danmark
Afrejse fra Vladivostok og ankomst samme dag til Danmark.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på hostel/budget hoteller. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der kræves visum til Rusland - læs her om visumansøgninger

At rejse i Rusland kan til tider være udfordrende. De lokale har meget begrænsede engelskkundskaber, og der kan opstå situationer, hvor for eksempel togbilletter eller togtider bliver ændret i sidste øjeblik. Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker, når de opstår - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere.
Vi håber på forståelse for sidste minuts ændringer, og vi lover, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det er til mindst mulig gene for jeres rejse.

En rejse med den transsibiriske jernbane er ikke en oplagt rejse for familier. Dog kan børn sagtens deltage på rejsen og togturen, men vi vil anbefale, at du tager en rigtig god sparring med din rejsekonsulent herom.


Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver mandag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Moskva // Tokyo - Danmark
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Moskva
 • 2 overnatninger på hotel i Moskva
 • Togbillet Moskva - Irkutsk - Vladivostok
 • Transfer fra togstation til hostel i Irkutsk
 • 2 overnatninger på hostel i Irkutsk
 • 4 dages tur til Olkhon Island inkl. halvpension
 • Transfer fra togstation til hotel i Vladivostok
 • 2 overnatninger på hotel i Vladivostok inkl. morgenmad
 • Russisk invitation (til visumansøgning)
 • Færgebillet Vladivostok - Sakaiminato
 • 7 dages Japan Rail Pass
 • 2 overnatninger på hotel i Tokyo

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Russisk visum (skal ordnes hjemmefra inden afrejse)
 • Forplejning udover det beskrevne
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Japan: 28-05-2019 18:00:00 : 13389
København
28. maj 2019 kl. 18:00

Japan

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: