Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.495,-
FRA 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Jeres roadtrip i camper starter i Spaniens hovedstad Madrid. Byen får ofte færre turister end Spaniens anden store metropol; Barcelona, men det er der ingen grund til, og heldigt for jer kommer I til at opleve begge byer, da I skal aflevere autocamperen igen i netop Barcelona. Madrid har en række storslåede parker, der er med til at gøre byen til Europas mest grønne metropol, og hvad angår historiske og kulturelle seværdigheder er den blandt de mest interessante hovedstæder i verden. Barcelona, som er jeres slutdestination, er en moderne storby med minder fra, da den blev etableret i romertiden. Der er et smukt velbevaret middelaldercentrum, mange historiske samt kunstneriske monumenter og ikke mindre end ni UNESCO World Heritages Sites.

Hvad I ønsker at opleve på vejen mellem Madrid og Barcelona, er helt op til jer. I kan nyde de hvide sandstrande langs kysten, stoppe i nationalparkerne og spotte dyreliv, prøve kræfter med stand-up paddle eller kitesurfing, få rundvisning på de store fodboldstadions; Santiago Bernabéu og Camp Nou, bade i naturlige pools, gå en tur i bjergområdet Sierra de Llaberia, nyde storbyernes liv og spise jer mætte i tapas og churros.

I Spanien finder I mere end 1000 tilgængelige campingpladser, hvor de fleste ligger langs kysterne nær strand og vand. Her er alt fra helt basale campingpladser til mere luksuriøse, og der findes endda også mulighed for at campere på lokale gårde.

Mulighederne er mange, når I kører rundt i Spanien, da vejene fører jer derhen, I gerne vil. Dette forslag er derfor bare ét muligt bud på, hvordan jeres rejse kan sammensættes. Hvis I ønsker en anden rute og et andet start- eller slutsted, skræddersyes denne personligt i samarbejde med jeres rejsekonsulent.

Rejseforslaget er baseret på en camper med plads op til 4 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr så som sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtig forsikring, ubegrænset kilometer samt envejsleje. Der findes mange forskellige modeller af campers med plads til 4-5 personer.

Få information og fakta om Spanien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Spanien her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at rejse i det sydlige Spanien og langs østkysten er fra april til oktober, hvor det er varmest og mindst regnfuldt. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer på omkring 30 grader. I det centrale af landet f.eks. Madrid kan det blive meget varmt i sommermånederne med temperaturer omkring 35 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Madrid
I flyver fra Danmark til Spaniens hovedstad Madrid, hvor I ankommer senere samme dag. Ved ankomst er der sørget for, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor de næste to overnatninger allerede er arrangeret.
2. dag: På egen hånd i Madrid
Brug dagen på at opleve hvad Madrid kan. Byen byder på solskin, snævre middelaldergader samt tapasbarer med andalusiske klinker på væggene. I kan besøge et af verdens største og mest betydningsfulde museer; Prado-museet, der er imponerende for både børn og voksne. Det rummer en samling på mere end 20.000 værker af spanske malere som El Greco, Goya og Vellázquez samt den italienske maler Botticelli. Trænger I til en shoppingtur, skal I bruge tiden på Gran Via. Der er også mulighed for at se et flamencoshow, tage på en bådtur i Retiro-parken eller måske bruge tiden ved det karakteristiske, firkantede torv Plaza Mayor, der med sine charmerende hvælvinger og smukke gadelygter er noget helt specielt. Her ligger også byens operahus; Teatro Real og kongeslottet med de indbydende haver; Palacio Real. Hver onsdag og lørdag kan I se det kongelige vagtskifte udenfor slottet, som de fleste børn vil finde meget spændende. Er I vilde med fodbold, må I besøge det gigantiske stadium; Santiago Bernabéu. Det er Real Madrids hjemmebane, og enhver fodboldfan ville elske at opleve det. Passer ferien ikke lige med en hjemmekamp med Real Madrid i de hvide trøjer, så kan I hver dag komme på en rundvisning. Mulighederne er mange, og der er ikke arrangeret noget på forhånd, så det er helt op til jer, hvilke dele af Madrid I helst vil udforske nærmere.
3.-14. dag: I camper på egen hånd fra Madrid via Spaniens solrige østkyst til Barcelona
I dag tjekker I ud fra jeres hotel og finder selv vej hen til camperudlejningskontoret, hvor I får jeres camper udleveret. De næste mange dage kører I på egen hånd fra Madrid i den centrale del af Spaniens fastland til Barcelona ved det nordøstlige kyst. Der er mange muligheder for, hvordan jeres rute kan sættes sammen, men I kan for eksempel tage over Malaga ved solkysten i syd og derfra køre op langs østkysten til Barcelona. Eller vælge en kortere rute fra Madrid direkte ud til østkysten og derfra bevæge jer op til Barcelona. Det er helt op til jer, da der hverken er planlagt aktiviteter eller overnatninger hjemmefra, så I har den perfekte mulighed for at skabe jeres egen rejse i eget tempo, alt efter hvad I har lyst til at opleve. Vi står selvfølgelig klar med gode råd til, hvor I kan overveje at køre hen, for at camperrejsen passer til jeres ønsker. Her er nogle af vores egne favoritoplevelser i denne del af Spanien:
 • Brug et par dage ved solkysten i Malaga, hvor I kan lave den skønne kombination af by- og strandaktiviteter. Besøg også det storslåede palads Alhambra nord for Malaga, der er bygget i midten af det 13. århundrede, og som i 1984 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Husk at booke billet inden, så I er sikret adgang til alle områder af Alhambra-komplekset.
 • Tag et smut forbi den fascinerende salte lyserøde sø; Laguna Salada de Torrevieja, der tager sin farve efter alger, som reagerer på søens høje saltindhold. Her får I et smukt syn, som findes få steder i verden, og måske I samtidigt er heldige at se flamingoer.
 • Nyd Alicantes med hvide sandstrande, krystalklart vand og palmetræer, der vajer i brisen fra havet. I kan også besøge San Nicolas de Bari-katedralen, middelalderborgen Catillo de Santa Bárbara, Vergel Safaripark eller den 150 meter lange underjordiske grotte med drypstensformationer Cuevasa del Canalobre.
 • Stop et par dage i Valencia, hvor I kan besøge City of Arts and Sciences, som blandt andet består af det interaktive Prince Philip Science Museum, der har skiftende udstillinger om alt fra klimaændringer til menneskekroppen.
 • Oplev Albufera Natural Park, der er den største nationalpark i Valencia. Parken byder på sanddyner, skov, rismarker og Spaniens største sø, der er oplagt til bådture, hvorfra I kan spotte det rige dyreliv i området.
 • Svøm i de naturligt opvarmede pools med det krystalklare vand også kendt som Fuente de los Baños.
 • Spot pink flamingoer og fugle i nationalparken Ebro Delta, der også byder på smukke landsbyer og laguner. Prøv kræfter med stand-up paddle i selskab med en professionel instruktør, kitesurf ved den smukke Riumar strand eller bare nyd en dag på strandpromenaden.
 • Nyd en dag i forlystelsesparken Port Aventura World, som ligger i nærheden af badebyen Salou. Slap efterfølgende af i Salou, der byder på gyldne strande, lystbådehavn og en endeløs række fritidsfaciliteter, shopping og gastronomiske oplevelser for enhver smag.
 • Besøg byen Reus, som var fødestedet for Gaudi, og tag forbi Gaudi Center, der er dedikeret til mindet om Spaniens mest berømte arkitekt og verdensberømte værker.
 • Tag på vandretur i Sierra de Llaberia, der byder på spektakulær natur og et stort netværk af stier, som gør det muligt at opdage bjergområdet i eget tempo og nyde landskabet undervejs.
 • Oplev byen Pratdip med de middelalderlige gader og bygninger dateret tilbage til det 13. århundrede. Det giver byen en helt særlig stemning, og den har samtidig ry for at være én af de smukkeste landsbyer i området.
 • Stop i charmerende Tarragona, der ligger ud til kysten oven på en høj bakke. Nyd den 500 meter lange hvide sandstrand Platje del Miracle, der er kendt for klart vand, og bølger der er oplagt til surfing. Derudover er der et historisk centrum rigt på oplevelser og naturskønne vandrestier i nærheden af byen.
15. dag: Aflevering af camper i Barcelona og hjemrejse til Danmark
Barcelona er sidste stop på rejsen, og det er her, I afleverer jeres camper. Brug endelig nogle dage i byen inden rejsen går hjemad. Barcelona er Spaniens næststørste by, Cataloniens hovedstad og en meget historisk by, der byder på et hav af oplevelser for store og små. Er I interesseret i fodbold, kan I komme tættere på de verdenskendte fodboldstjerner på Barcelonas fodboldstadion og FCB-museet. Vil I opleve vilde papegøjer og sejle rundt i en lille robåd, skal I tage til Ciutadella Park. Ønsker I at opleve Barcelona fra en anden og unik vinkel, skal I tage med Montjuïc svævebanen, hvor I kan nyde udsigten over den smukke by i 84 meters højde. Er det kunst og arkitektur, der optager jer, kan I udforske nogle af arkitekten Antoni Guadis værker som La Sagrada Familia eller Casa Mila. I må ikke gå glip af gaden La Rambla, der sprudler af liv, isboder og hyggelige butikker. En klar anbefaling må være at prøve en Nutellais i en chokoladeovertrukket vaffel – det kommer I ikke til at fortryde. Vil I hellere nyde noget god mad og slappe af inden hverdagen melder sin ankomst igen, kan I passende holde siesta på Barcelonas hvide sandstrande og nyde det traditionelle samt moderne spanske køkken på et af byens mange restauranter. Om aftenen kan I få rørt både hofterne og lattermusklerne ved at danse salsa og flamenco sammen med de lokale. Mulighederne er mange, og der er ikke arrangeret noget på forhånd, så det er helt op til jer, hvilke dele af Barcelona I helst vil dykke ned i. Når I har afleveret camperen i Barcelona, finder I selv til lufthavnen, hvorfra jeres fly til Danmark afgår. Flytidspunktet og dermed ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger i 4-sengsværelse på turistklasse hotel centralt i Madrid

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da du selv booker dette undervejs på selve rejsen.

Bemærkninger

Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af camperen på dette rejseforslag er 26 år, og chaufføren skal have haft sit kørekort i minimum 2 år.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt internationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer
Lejen inkluderer lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet er der en selvrisiko på op til EUR 700,-. Det er muligt at tilkøbe ekstra forsikringspakke, som minimerer denne selvrisikosats. Det er desuden muligt at din egen rejseforsikring yder dækning for denne mulige selvrisiko.

Kilometer
Du kan forudbestille et bestem antal kilometer ved booking af camperen i forhold den distance, som du forventer at køre. Overskrider du det tilkøbte antal kilometer, vil der tilkomme et mindre gebyr per overskredet kilometer.
Du kan også mod merpris vælge at tilkøbe en 'Fri kilometer'-pakke, så du kan køre bekymringsfrit rundt i camperen.

Dette rejseforslag i Spanien inkluderer ubegrænset kilometer i prisen.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr, sengetøj og håndklæder i prisen. Derudover kan der tilkøbes leje af udstyr som f.eks. børnesæder, WiFi, grill, havestole og bord samt cykler og surfboard.

Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Envejslejegebyret er inkluderet i prisen på denne camper.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum. Størrelsen på det depositum afhænger af din tilvalgte forsikringspakke, og beløbet vil 'fastfryses' på dit kreditkort. Når du har afleveret din autocamper slippes denne fastfrysning på kreditkortet - modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Evt. køresygepiller
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Madrid // Barcelona - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Madrid
 • Camperleje i 13 dage inkl fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Leje af ekstraudstyr som grill, havestole og bord, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top