Søg
Søg
Snorkeling
Rasdhoo Island Maldiverne
Maldivernes smukke solnedgange
Cykeltur, Sri Lanka
Smukke strande på Maldiverne
Sri Lanka

Aktiv ferie på Maldiverne og Sri Lanka

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Varighed: 15 dage

Start din ferie med et snorkeleventyr på Maldiverne inden du tager til skønne Sri Lanka, hvor du skal trekke, rafte og cykle i den fantastiske natur.

Smid stressen over skulderen og start ud med 5 dages afslapning på skønne Maldiverne, hvor du kan nyde livet over og under vandet. Turen fortsætter til Sri Lanka med trek gennem grønne te plantager i de tågede Knuckles bjerge. Hop på en cykel gennem lokale landsbyer på små grusveje. Raft på Kelani River og få adrenalinen i sving. Du bor i skønne omgivelser og kombinerer aktiviteterne med afslutning på en af øens skønne strande.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Maldiverne her

Sæson
På Maldiverne:
Bedste rejsetidspunkt er fra midt september til midt april

På Sri Lanka:
Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts.
Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka og på Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Sri Lanka, Rafting

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang fra Danmark

Dag 2: Ankomst Male
Efter ankomst til Male skal du direkte videre med lokalfly til Gan Island - denne transfer er ikke inkluderet i prisen, men afregnes lokalt (ca. 80 USD t/r).

Efter den flotte flytur til Gan Island og check in på dit hotel, kan du nyde varmen og senere den smukke solnedgang fra de lokale samlingssteder. Ankommer du om formiddagen kan du tage på en snorkeltur direkte fra stranden på det smukke husrev eller slappe af på den skønne bountystrand. Slå et smut forbi hotellets aktivitetscenter så du kan få planlagt de næste dages snorklingseventyr.

Dag 3-5: Gan Island
Du kan tilpasse dine snorkelturer efter hvad der passer dig bedst. Ud over at nyde det fantastiske liv under vandet kan du tage på mange skønne udflugter. For eksempel kan der arrangeres cykelture, gåture på øen og delfinsafarier – Du kan også bare slappe af på de underskønne strande eller dyppe fødderne i hotellets pool.

Dit hotel på Gan Island
Du skal bo på et smagfuldt hyggeligt boutique hotel med 26 værelser beliggende omkring en dejlig swimmingpool. Her er to værelseskategorier begge med trægulve, aircondition, tv, køleskab og privat bad/toilet. Hotellet ligger 2 minutter fra en fantastisk strande. Der er gratis wifi i lobby området.

Dag 6: Ankomst Colombo lufthavn
Du checker ud fra dit hotel og tager lokalfly tilbage til lufthavnen i Male. Her fra flyver du videre til Sri Lanka, hvor flere store oplevelser venter.

Sri Lanka er et af de skønneste lande i denne del af Asien med en virkelig charmerende befolkning. Ved ankomst bliver du mødt af vores repræsentant fra ”Go Beyond” og kørt til Negombo cirka 20 minutter fra lufthavnen. Efter du har checket ind og slappet lidt af byder vi på en byrundtur, hvor du kan opleve lidt stemning fra den hollandske kolonitid, lidt templer og kirker. Du kan også nyde stemningen på det livlige fiskemarked og den hektiske bazar.
Overnatning i Negombo

Dag 7: Negombo – Kandy
Efter morgenmad og en kop varm srilankansk kaffe går turen mod de smukke bjerge. På vejen kan du stoppe ved Pinnawala elefant børnehjem og se når de prægtige dyr tager bad i floden. Du ankommer til Kandy, et af UNESCOS World Heritage Sites og bliver om eftermiddagen introduceret til den flotte by på en byrundtur. Du får set den smukke sø og det hellige tempel, der eftersigende huser en af Buddhas tænder. Sidst på aftenen inviteres du til at opleve byens kulturelle show med dansere der bevæger sig til lyden af trommeslag krydret med fyrværkeri og ildshow.
Overnatning i Kandy

Dag 8: Kandy – Dagstrek – Kandy
I dag skal du ud i det blå med din færdigpakkede morgenmad. Målet er Knuckles bjergkæden med de tågedækkede bjergtoppe og grønne teplantager. Du bliver kørt knap 50 kilometer ud til startpunktet for dit trek, som bringer dig gennem pygmæskov, krydderimarker og langs de grønne teplantager, hvor kvinder i farverige klæder hilser dig velkommen. Hvis du er heldig, støder du på forskellige hjorteracer, Makakaber og diverse firbensarter. Du kan inden du vender næsen hjemad nyde et afkølende bad i et smukt vandfald.
Trekket er ca. 16 km
Overnatning I Kandy

Dag 9: Kandy – Kitulgala
Efter gårsdagen aktive dag starter dagen i dag langsomt, hvor du kan nyde en af områdets lokale tesorter mens du vågner. Du kører herefter til Kitulgala, hvor du skal overnatte i et af områdets simple eco lodges, hvor du får følelsen af at være i et med dine omgivelser.
Nyd eftermiddagen og glæd dig til aftenens middag som serveres på lodgen.
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 10: Kitulgala – White Water Rafting
I dag mærker du adrenalinens sus mens du padler gennem flodstrømningerne. Turen er for de eventyrlystne og går gennem spændende og udfordrende rapids, men der bliver også tid til at nyde den smukke natur og livet langs floden. Turen tager ca. fire timer.
Du kan slappe af og nyde området om eftermiddagen.
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 11: Kitulgala – Mountainbike/Cykeltur fra Hatton til Kitulgala
I dag vil du nyde friheden på to hjul mens du kører ad grusstier langs frodige teplantager og kurvede bjergveje. Du kommer gennem små lokale landsbyer og får oplevet lokallivet langs ruten.
Distancen er ca. 45 km / 6 timers cykling
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 12: Kitulgala – Bentota
Fra action og eventyr i bjergene til sol og strand ved havet. Efter en uge med masser af aktiviteter er det nu tid til at slappe af ved den skønne bredde Bentota strand.
Overnatning: Bentota.

Dag 13: Bentota
Start dagen i dit eget tempo f.eks. med en svømmetur i det skønne hav. Senere på dagen er der arrangeret en halv dags flodsafari, hvor du nyder de smukke omgivelser og kan få en naturlig omgang fiskespa.
Overnatning: Bentota

Dag 14: Bentota – lufthavnen:
Efter morgenmaden er det tid til at rejse hjem.

Dag15: Ankomst Danmark

Overnatning:
4 nætter på hotel på Maldiverne
8 nætter på udvalgte guesthouses og ecolodges på Sri Lanka

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Maldiverne:
Vær opmærksom på at der ikke serveres alkohol på øen, da alkohol er forbudt ved lov på de lokalt befolkede øer. Badning og afslapning i solen i bikini henvises til bikini stranden. Du kan også blive sejlet over på naboøen, hvor strandene er rent bountyland .
Vi kan via dykkercenteret kan hjælpe dig med at booke transfer til/fra Male. Der findes både lokal færge der afgår et par dage om ugen og ellers mulighed for privat speedbåd samt seaplane.

Afrejsedatoer

Denne tur kan startes hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Maldiverne - Colombo t/r
 • Snorkelpakke på Maldiverne
 • Ophold i 4 nætter nætter på hotel, Maldiverne inkl. morgenmad
 • Transfer til/fra lufthavnen på Sri Lanka
 • 8 nætter på hotel/guesthouse/ecolodge
 • 8 x morgenmad, 1 x frokost, 3 x middag på Eco Lodge
 • Transport med chauffør der taler begrænset engelsk
 • Aktiviteter: River safari i Bentota med fiske spa. Trekking tur i Knuckles Bjergene. White Water Rafting. Mountain bike/Cykle tur

Prisen er eksklusiv

 • Transfer Male-Gan Island t/r
 • Visum
 • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2018 18:00:00 : 10878
Aarhus
21. marts 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 19-04-2018 18:00:00 : 10739
Herning
19. april 2018 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne: 07-05-2018 18:00:00 : 10713
Aalborg
7. maj 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: