14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på en togtur og nyd bjergene, mens toget tøffer gennem tågen. Tag på vandre tur til "Worlds End", surf i Arugams bølger, udforsk Yala National Park på safari og slut af ved det blå hav. Sri Lanka har det hele.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du har afrejse fra Danmark
2. dag: Ankomst Colombo
Din første dag går med at få vænnet dig til tidsforskellen, få tjekket ind og snuse til den travle by Colombo. Overnatning i Colombo
3. dag: Togtur til Kandy gennem småbyer
Efter at du er tjekket ud, køres du til stationen og stiger på toget til Kandy. Toget kører gennem små søvnige stationer op gennem bjergene langs vandfald og teplantager. Ved ankomst i Sri Lankas kulturelle hovedstad Kandy bliver du hentet af en chauffør som sørger for du kommer frem til dit hotel, hvor du har lidt tid til at slappe af. Sidst på dagen er det tid til at nyde Kandy og byens kendte dansere samt det hellige tandtempel, hvor det siges at en af Buddhas tænder opbevares. Overnatning i Kandy (M)
4. dag: Fra Kandy til Nuwara Eliya gennem grønne bjerge
Efter morgenmad går turen med din chauffør ad bjergveje gennem de smukke bjerge, langs teplantagerne til Ramboda vandfaldet. Du besøger også en tefabrik kendt for kvalitetste og får hele historien om hvordan du laver den perfekte kop te. Sidst på eftermiddagen tjekker du ind på dit hotel i Nuwara Eliya og kan slappe af eller nyde et af de kortere treks i området. Overnatning i Nuwara Eliya (M)
5. dag: Nuwara Eliya til Ella, Nyd trekking i behagelig temperatur
Du skal tidligt op inden solen får sit tag i dagen og på tur med en sweater og en morgenmadspakke. Første stop er Horton Plains hvor du skal på trek i det smukke naturområde med fantastiske udsigtspunkter. Turen fortsætter tilbage via hotellet til Ella som er en af Sri Lankas mest charmerende bjergbyer. Du skal bo på et hotel med fantastisk udsigt over bjergene. Overnatning i Ella (M)
6. dag: Madlavningskursus i Ella
Dagen starter stille og roligt med dejlig morgenmad inden du skal forsøge dig med den lokale kogekunst og tilberede din frokost. Eftermiddagen er fri til afslapning. Du kan besøge det smukke Ravana vandfald eller bare slentre gennem den hyggelige by. Overnatning i Ella (M,F)
7. dag: Fra Ella til Arugam Bay, sydøstkystens surferby.
I dag går turen til Arugam Bay - den søvninge lille bade og surf by. Efter check in og en dejlig frokost kan du udforske byen eller få booket dig en surftime. Overnatning Arugam Bay (M)
8. dag: Arugam Bay
Slap af i hængekøjerne, eller book dig en surftime lokalt og nyd de øde strande. Overnatning Arugam Bay (M)
9. dag: Arugam Bay - Yala National Park
Du ankommer til Yala først på eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen eller gå en tur til et af de små markeder i området. Du kan også få din chauffør til at køre dig til et af de lokale templer, hvor du kan opleve aften bønnen. Overnatning i Yala (M)
10. dag: Safari og strand
Før solnedgang og kører du ind i Yala National Park som huser den største variation af Sri Lankas dyreliv. Du kan spotte elefanter, aber, krokodiller, påfugle og hvis du er heldig den smukke leopard. Efter en smuk køretur ankommer du til Tangalle og dit hotel som ligger for sig selv lidt udenfor byen på en lang uberørt sandstrand. Efter du har spist, kan du slentre en tur langs stranden og hvis det er tæt på fuldmåne måske spotte en skildpadde på vej i land for at lægge æg. Overnatning i Tangalle (M)
11. dag: Tangalle - stranddag
Snup en svømmetur eller nyd bare at kigge ud over den øde strand og det blåglitrende hav. Overnatning i Tangalle (M)
12. dag: Oplev Galle den charmerende koloniby
Efter morgenmaden går turen mod Colombo. På vejen gør du stop i Galle, en tidligere hollandsk by med et fort, der er bygget om til en hyggelig bydel med små cafeer, smukke restaurerede hoteller og hyggelige butikker. Overnatning i Colombo (M)
13. dag: Colombo - Nyd en omgang massage inden hjemrejsen
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af inden du påbegynder din hjemrejse (M)
14. dag: Ankomst i Danmark
Du ankommer til Danmark

Overnatninger

11 nætter på udvalgte guesthouses og hoteller.

Bemærkninger

Turen kan også laves på comfort hoteller - forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.

Du har chauffør med på turen, som taler et begrænset engelsk.

Rejsen kan også sagtens arranges til børnefamilier. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

På denne rejse i Sri Lanka foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-5 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Du kan mod et lille tillæg sikre dig at turen er privat. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

DECEMBER - APRIL

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark - Colombo
 • 11 nætter på guesthouse inkl. morgenmad
 • Togbilletter til Kandy
 • Transport med chauffør, som taler et begrænset engelsk.
 • Vandretur til Horton Plains/World's End
 • Yala safari
 • 1 x Madlavningskursus inkl. frokost
 • 1 x Massage

Prisen er eksklusiv

 • Surfleje
 • Visum
 • Drikkevarer
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring

Prisbemærkning

Turen kan opgraderes til comfort hoteller. Forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top