Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på en togtur og nyd bjergene, mens toget tøffer gennem tågen. Tag på vandretur til "Worlds End", surf i Arugams bølger, udforsk Yala National Park på safari og slut af ved det azurblå hav. Sri Lanka har det hele.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du har afrejse fra Danmark
2. dag: Ankomst Colombo
Din første dag går med at få vænnet dig til tidsforskellen, få tjekket ind og snuse til den travle by Colombo.
3. dag: Togtur til Kandy gennem småbyer
Efter at du er tjekket ud fra hotellet, køres du til stationen og stiger på toget til Kandy. Toget kører gennem små søvnige stationer op gennem bjergene langs vandfald og teplantager. Ved ankomst i Sri Lankas kulturelle hovedstad Kandy bliver du hentet af en chauffør, som sørger for, du kommer frem til dit hotel, hvor du har lidt tid til at slappe af. Sidst på dagen er det tid til at nyde Kandy og byens kendte dansere samt det hellige tandtempel, hvor det siges at en af Buddhas tænder opbevares. (M)
4. dag: Fra Kandy til Nuwara Eliya gennem grønne bjerge
Efter morgenmad bliver du kørt gennem grønne bjerglandskaber og te plantager klædt i grønt, med farverige prikker af arbejdere der høster, for at ende ved vandfaldet Ramboda. Efter et frokoststop, byder turen herefter på et besøg til Labookale Tea Estate, som er kendt for sit fine udvalg af bjerg-te. Følg produktionen fra blomst til brev samtidig med at du bliver klogere på historien om te-produktion. Du ankommer om eftermiddagen til dit hotel i Nuwara Eliya, hvor den står på afslapning. Har du energi og overskud, kan du besøge The Victoria Park eller varme op til morgendagen med et kort trek.(M)
5. dag: Nuwara Eliya til Ella, Nyd trekking i behagelig temperatur
En tidlig start før solen rigtig får sit tag i dagen. Dit første stop er Horton Plains, hvor du vil trekke i et smukt og stilhedsfyldt hede område. Pludselig befinder du dig ved udsigtspunktet ”Verdens Ende”, og det føles som om at hele Sri Lanka ligger for dine fødder. Senere bliver du kørt gennem imponerende bjerglandskaber til bjergbyen Ella. Hvis du stadig er nysgerrig, og dine ben er friske, kan du tage hen til det nærliggende vandfald for at nyde en betagende solnedgang. (M)
6. dag: Madlavningskursus i Ella
Nyd en stille morgen og lad op til dagens simple, men inspirerende, madlavningskursus. Prøv kræfter med forberedelse af en af nogle srilankanske delikatesser og få din egen friskkrydrede ret serveret til frokost. Senere er der fri mulighed for en afslappende eftermiddag eller en tur til det smukke Ravana vandfald. Nyd udsigten på vej hertil med farverige madboder, store regnskovstræer, stille markedsbyer og en lind strøm af tuk-tuks. Ella byder også på gamle templer og en grotte, som danner rammen for en perfekt aftentur. (M,F)
7. dag: Fra Ella til Arugam Bay, sydøstkystens surferby.
I dag går turen til Arugam Bay - den søvninge lille bade- og surf by. Efter tejk ind og en dejlig frokost kan du udforske byen eller få booket dig en surftime. (M)
8. dag: Arugam Bay
Slap af i hængekøjerne, eller book dig en surftime lokalt og nyd de øde strande ved Arugam Bay. (M)
9. dag: Arugam Bay - Yala National Park
Du ankommer til Yala først på eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen eller gå en tur til et af de små markeder i området. Du kan også få din chauffør til at køre dig til et af de lokale templer, hvor du kan opleve aftenbønnen, hvorefter du overnatter omkring Yala. (M)
10. dag: Safari og strand
Før solopgang kører du ind i Yala National Park, som huser den største variation af Sri Lankas dyreliv. Du kan spotte elefanter, aber, krokodiller, påfugle - og hvis du er heldig den smukke leopard. Efter en smuk køretur ankommer du til Tangalle og dit hotel, som ligger for sig selv lidt udenfor byen på en lang uberørt sandstrand. Efter du har spist, kan du slentre en tur langs stranden, og hvis det er tæt på fuldmåne måske spotte en skildpadde på vej i land for at lægge æg. (M)
11. dag: Tangalle - stranddag
Snup en svømmetur eller nyd bare at kigge ud over den øde strand og det blåglitrende hav ved Tangalle. (M)
12. dag: Oplev Galle den charmerende koloniby
Efter morgenmaden går turen mod Colombo. På vejen gør du stop i Galle, en tidligere hollandsk by med et fort, der er bygget om til en hyggelig bydel med små cafeer, smukke restaurerede hoteller og hyggelige butikker. (M)
13. dag: Colombo - Nyd en omgang massage inden hjemrejsen
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af inden du påbegynder din hjemrejse (M)
14. dag: Ankomst i Danmark
Du ankommer til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Colombo
1 overnatning på budgethotel i Kandy
1 overnatning på budgethotel i Nuwara Eliya
2 overnatninger på budgethotel i Ella
2 overnatninger på budgethotel i Arugam Bay
1 overnatning på budgethotel ved Yala
2 overnatninger på budgethotel ved Tangalle

Overnatningerne er baseret på ovenstående hotelstandarder, men kan tilrettes efter ønsker. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til comforthoteller på denne tur.

Bemærkninger

Rejsen kan også sagtens arranges til børnefamilier. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Denne rejse i Sri Lanka foregår i små grupper med maksimalt otte deltagere. Normalt er der mellem 2-5 personer på turene, men forvent at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Du kan mod et lille tillæg sikre dig, at turen er privat. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

DECEMBER - APRIL

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Colombo t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport med chauffør, der taler begrænset engelsk mellem forskellige byer samt til og fra lufthavnen.
 • Tog fra Colombo til Kandy
 • Besøg på teplantage på vej til Nuwara Eliya
 • Tur til Horton Plain med engelsktalende guide
 • Madlavningskursus i Ella inkl. frokost med engelsktalende guide
 • Jeep safaritur i Yala National Park med engelsktalende guide
 • Hvalsafari fra Mirissa inkl. morgenmad ombord
 • Én times akupressur massage i Colombo

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Sri Lanka er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum
 • Indgang til monumenter
 • Surfleje

Prisbemærkning

Turen kan opgraderes til comfort hoteller. Forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top