Søg
Søg
Knuckles Range området, Sri Lanka
Sri Lanka, Hiking
Sri Lanka, Rafting
Sri Lanka, Cykeltur

Hike, mountainbike og raft i Sri Lankas bjerge

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.060,-

Varighed: 9 dage

Trek i te plantager, cykel ad små grusveje på mountainsbike og raft på Kelani River inden du slutter af med afslapning ved havet.

Denne tur bringer dig uden for den gængse turiststrøm. Trek gennem grønne te plantager i de tågede Knuckles bjerge. Hop på en cykel gennem lokale landsbyer på små grusveje. Raft på Kelani River og få adrenalinen i sving. Du bor i skønne omgivelser og kombinerer aktiviteterne med afslutning på en af øens skønne strande.

Sæson

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts.
Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Du kan som bonus, afslutte din rejse i Sri Lanka med et smut til Maldiverne for ren bounty-oplevelse.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Colombo lufthavn
Velkommen til Sri Lanka – et af de skønneste lande i denne del af Asien med en virkelig charmerende befolkning. Ved ankomst bliver du mødt af vores repræsentant fra ”Go Beyond” og kørt til Negombo ca 20 minutter fra lufthavnen. Efter du har checket ind og slappet lidt af byder vi på en byrundtur, hvor du kan opleve lidt stemning fra den hollandske kolonitid, lidt templer og kirker. Du kan også nyde stemningen på det livlige fiskemarked og den hektiske bazar.
Overnatning i Negombo

Dag 2: Negombo – Kandy
Efter morgenmad og en kop varm srilankansk kaffe går turen mod de smukke bjerge. På vejen kan du stoppe ved Pinnawala elefant børnehjem og se når de prægtige dyr tager bad i floden. Du ankommer til Kandy, et af UNESCOS World Heritage Sites og bliver om eftermiddagen introduceret til den flotte by på en byrundtur. Du får set den smukke sø og det hellige tempel, der eftersigende huser en af Buddhas tænder. Sidst på aftenen inviteres du til at opleve byens kulturelle show med dansere der bevæger sig til lyden af trommeslag krydret med fyrværkeri og ildshow.
Køretid i dag ca to-tre timer.
Overnatning i Kandy

Dag 3: Kandy – Dagstrek – Kandy
I dag skal du ud i det blå med din færdigpakkede morgenmad. Målet er Knuckles bjergkæden med de tågedækkede bjergtoppe og grønne teplantager. Du bliver kørt knap 50 kilometer ud til startpunktet for dit trek, som bringer dig gennem pygmæskov, krydderimarker og langs de grønne teplantager, hvor kvinder i farverige klæder hilser dig velkommen. Hvis du er heldig, støder du på forskellige hjorteracer, Makakaber og diverse firbensarter. Du kan inden du vender næsen hjemad nyde et afkølende bad i et smukt vandfald.
Trekket er ca. 16 km og køretid er ca. en-to timer.
Overnatning I Kandy

Dag 4: Kandy – Kitulgala
Efter gårsdagen aktive dag starter dagen i dag langsomt, hvor du kan nyde en af områdets lokale tesorter mens du vågner. Du kører herefter til Kitulgala, hvor du skal overnatte i et af områdets simple eco lodges, hvor du får følelsen af at være i et med dine omgivelser.
Nyd eftermiddagen og glæd dig til aftenens middag som serveres på lodgen.
Køretid ca. to timer.
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 5: Kitulgala – White Water Rafting
I dag mærker du adrenalinens sus mens du padler gennem flodstrømningerne. Turen er for de eventyrlystne og går gennem spændende og udfordrende rapids, men der bliver også tid til at nyde den smukke natur og livet langs floden. Turen tager ca. fire timer.
Du kan slappe af og nyde området om eftermiddagen.
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 6: Kitulgala – Mountainbike/Cykeltur fra Hatton til Kitulgala
I dag vil du nyde friheden på to hjul mens du kører ad grusstier langs frodige teplantager og kurvede bjergveje. Du kommer gennem små lokale landsbyer og får oplevet lokallivet langs ruten.
Distancen er ca. 45 km / 6 timers cykling
Overnatning i Ecolodge, Kitulgala

Dag 7: Kitulgala – Bentota
Fra action og eventyr i bjergene til sol og strand ved havet. Efter en uge med masser af aktiviteter er det nu tid til at slappe af ved den skønne bredde Bentota strand.
Køretid ca tre-fire timer.
Overnatning: Bentota.

Dag 8: Bentota
Start dagen i dit eget tempo f.eks. med en svømmetur i det skønne hav. Senere på dagen er der arrangeret en halv dags flodsafari, hvor du nyder de smukke omgivelser og kan få en naturlig omgang fiskespa.
Overnatning: Bentota

Dag 9: Bentota – lufthavnen:
Efter morgenmaden er det tid til at rejse hjem eller videre på din tur.

Overnatning:
8 nætter på hotel/guesthouse/Eco Lodge

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Minimumsalderen for deltagelse på turen er 12 år.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.060,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture på Sri Lanka foregår i små grupper. Normalt er der 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Transfer til/fra lufthavnen
  • 8 nætter på hotel/guesthouse/ecolodge
  • 8 x morgenmad, 1 x frokost, 3 x middag på Eco Lodge.
  • Transport med chauffør der taler begrænset engelsk
  • Aktiviteter: River safari i Bentota med fiske spa, trekking tur i Knuckles Bjergene, White Water Rafting, Mountain bike/Cykle tur - alle ture er med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikring
  • Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 28-01-2019 18:00:00 : 12046
Aarhus
28. januar 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 06-02-2019 18:00:00 : 12879
Aalborg
6. februar 2019 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-02-2019 18:00:00 : 12047
Aarhus
21. februar 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: