Søg
Søg
Sri Lanka
Udsigt over bjergene
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Minneriya
Sri Lanka, Jeep Safari Yala
Sri Lanka

Sri Lanka off the beaten track

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-

Varighed: 13 dage

Tag ud på en tur, der både inkluderer kendte highlights men også tager dig med til nogle nye steder på Sri Lanka, der ikke er besøgt af så mange turister endnu.

Vi har lavet en tur til dig, der selvom du ikke vil gå glip af de highlights Sri Lanka også byder på, bringer dig til en ukendt nationalpark og et uberørt strandområde, ligesom turen er krydret med et let hike, en traditionel middag og en cykeltur ud til små landsbyer.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson
Sri Lanka har et tropisk klima. Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september. Sri Lanka er blandt meget andet en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt. Derfor kan du altid finde et område i Sri Lanka, som er perfekt for din strandferie. Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.


Påfugl, Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Turen starter idag fra Danmark. Du har som regel kun et stop før du lander på Sri Lanka

Dag 2: Ankomst og transfer til Colombo
Du ankommer til den internationale lufthavn på Sri Lanka, hvor du bliver hentet og kørt til dit hotel i Colombo. Turen tager ca en times tid og du kan undervejs indsnuse atmosfæren i landet.
Overnatning på budget hotel

Dag 3: Med tog til Kandy
Efter tidlig morgenmad går turen i tuk tuk til togstationen i Colombo, hvor du skal med toget til Kandy. Efter check in på dit centralt placerede hotel kan du gå en tur i byen og måske shoppe lidt på markedet. Vi kan anbefale restaurant White House til din middag.
Overnatning på centralt 3* hotel

Dag 4: På egen hånd i Kandy
I dag har du mulighed for at udforske en af Sri Lankas mest charmerende byer. Kandy er beskyttet af UNESCO og omgivet af bakker, dale, floder og vandfald. Tandtemplet, der angiveligt opbevarer en af Buddhas tænder, er et besøg værd ligesom en tur i den botaniske have er en fin oplevelse.
Overnatning på centralt 3* hotel

Dag 5: Krydderifarm, hike og traditionel srilankansk middag
I dag er der transfer til Habarana området. Undervejs besøger du en krydderi plantage, hvor du kan lære lidt om anvendelse af krydderier både i medicin, kosmetik samt i madlavning.
Efter besøget her er der indlagt en kortere vandretur gennem rismarker og forbi en flod, hvor du måske har lyst til at blive kølet af i det klare vand. Som afslutning på vandreturen serverer de lokale frokost for dig. Efter ankomst på dit hotel er det tid til en lokal middag, hvor du får serveret stegt fisk ledsaget af srilankansk toddy og tynde sprøde kokospandekager.
Overnatning på 3* hotel

Dag 6: Dambulla og Sigiriya med cykeltur inkluderet
Idag skal du først besøge Dambulla klippe templet som udover at være et world heritage site huser over 150 buddha figurer heraf en der er hugget ud af klippen og som er over 14 m lang.
Dagen fortsætter med en cykeltur forbi små landsbyer inden du kommer til Sigiriya - et andet world heritage site. Løveklippen der ligger her er et helligt sted som både lokale og turister tager til og som begejstrer de fleste med sin spændende historie og med den fantastiske udsigt du belønnes med fra toppen.
Overnatning på 3* hotel

Dag 7: Safari i Wilpathu nationalpark
Dagen byder på safari i Wilpathu parken, som er en af de største og ældste parker på øen. Du kan med lidt held spotte en leopard og ellers nyde fuglelivet, krokodiller og elefanter.
Overnatning med middag i teltcampl

Dag 8: Transfer med jeep og båd til Kalpitiya
Du bliver kørt med jeep til udkanten af Wilpathu parken og herfra hentet i båd og sejlet til Kalpitiya lagunen.
Overnatning på strandhotel

Dag 9 - 11: Afslapning på hotellet ved Kalpitiya
Området er kendt som et rigtigt godt surf spot og du kan også dykke, bade, se delfiner og slappe af i området.
Overnatning på strandhotel

Dag 12: Hjemrejse
Efter morgenmad er der transfer til lufthavnen, hvor din hjemrejse påbegyndes.

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
9 nætter på 2 og 3* hoteller
1 nat i telt camp

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Sri Lanka
  • Udflugter og transfers iht beskrivelse
  • 9 overnatninger på hotel
  • 1 nat i telt camp

Prisen er eksklusiv

  • Udgifter til visa
  • rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2018 18:00:00 : 10878
Aarhus
21. marts 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 19-04-2018 18:00:00 : 10739
Herning
19. april 2018 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne: 07-05-2018 18:00:00 : 10713
Aalborg
7. maj 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: