Søg
Søg
Surfing på Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Maldiverne - Dhoni Cruise
sejltur på Maldiverne
Sri Lanka, Surf

Sri Lanka Surf Camp

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.905,-

Varighed: 8 dage

Surf, sol og sjov! Lær at surfe på denne Surf Camp i Sri Lanka.

Få stillet din trang til frisk luft, saltvand, bølger og mød en masse spændende mennesker med samme interesse, så er dette rejsen for dig. Du bor lige ned til vandet og kan drømme dig til de perkte bølger, villaen har super god udsigt og gode vibes og de perfekte bølger lige foran. Dette er det perfekte sted at lære at surfe og det faktum, at vandet er 28 grader gør det ikke nemmere at hoppe i. Instruktørerne får dig til at ride på bølgerne på ingen tid og personalet vil sørge for at du har det godt og trives i campen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Ankomst Sri Lanka
Du bliver hentet i lufthavnen og kører herefter langs den smukke kyst ned til Ahangama hvor campen ligger. Efter check-in vil der være en rundvisning på camp området og herefter kan du tage en længe ventet dukkert i de brusende bølger, slappe af under palmerne eller tage en tur rundt i området for at tjekke omgivelserne ud. Senere på aften er der informationsmøde mens der serveres middag.
Overnatning: Surf Camp (M,A)

2. dag: Introduktion og opstart
Vejret vil afgøre hvordan vi tilbringer dagen. Alt efter hvornår bølgerne er bedst, starter vi med morgenmaden og surfer bagefter eller starter med lidt frugt og kaffe og så morgenmaden efter vi har surfet. På stranden bliver alle på campen inddelt i grupper baseret på dine tidligere erfaringer og får udleveret et surfbræt. Du starter ud med en udstyrs og sikkerhed-introduktion og er du nybegynder starter du med at lære paddling og pop -ups på sandet, som er et af grundprincipperne i surfing. Efter undervisningen kan du blive hængende på stranden for at øve lidt mere eller du kan gå på opdagelse på øen.
Overnatning Surf Camp(M,A)

3. dag: Surfing og tid på egen hånd
Ny dag, nye vilkår. Kroppen kan være en smule ømme fra den foregående dag, men ikke noget som anden lektion ikke kan helbrede! De næste par timer går med at surfe. Efter frokost er der tid på egen hånd, vi foreslår at du tager en tuc tuc og går på opdagelse for at opleve lidt at det lokale liv omkring dig. Du kan også blive på stranden og slappe af eller se om du er heldig at se skildpadder.
Overnatning: Surf Camp (M,A)

4. dag: Surfing og tur til byen
Alt afhængig af tidevandet, er der tidligt morgenmad og så ud at surfe, eller omvendt. Forhåbentlig føler du dig nu mere sikker på brættet og med bølgerne. Jo mere du får øvet jo hurtigere bliver du dygtigere, der er hele tiden nye ting at lære. Har du lyst tager man i samlet flok til Mirissa for at få nogle drinks og en sjov tur i byen. Der er ikke middag i campen, vi vil derimod tage på en af de lokale restauranter.
Overnatning: Surf Camp (M)

5. dag: Dagen er til fri disposition
Nogle vil måske surfe mere end andre og nogen vil måske bare slappe af ved poolen og campen. Dagen er til fri disposition. Der findes en masse aktiviteter omkring campen. Du kan besøg de lokale te- plantager, templer eller tage en ridetur i området eller måske du kan være heldig at opleve hvalerne på en spændende hvalsafari. Middagen er som sædvanlig i campen.
Overnatning: Surf Camp (M,A)

6. dag: Surfing
Dagen i dag er sat af til at få surfet rigtig meget, kun afbrudt af frokost og en evt. massage. Efter aftensmaden er det måske tid til at kigge lidt på nattelivet igen, enten i Mirissa eller Hikkaduwa hvor der er der masser af muligheder for at få en god bytur.
Overnatning: Surf Camp (M,A)

7. dag: Sidste surf dag
I dag er sidste dag for at få sat det sidste præg på din surfing, øvet teknik og færdigheder. På dette tidspunkt føler du dig mere tryg, din krop er blevet stærkere, du fanger flere bølger og bliver ikke så hurtigt træt. Du har nu en meget god forståelse for hvad surfing handler om, både i teori og praksis. Nu er alt hvad du behøver, mere tid i vandet for at træne og blive endu bedre.
Overnatning: Surf Camp (M,A)

8.dag: Afrejse fra Surf Camp
Tid til Check- out. Eventyret er slut for nu, hvis du ikke, ligesom mange andre, bestiller en uge mere for at blive rigtig dygtig. Du har mulighed for at blive på campen så længe du har lyst indtil du skal videre ud i verden eller med dit fly hjem til Danmark.
Overnatning: Surf Camp (M)

Overnatning:
7 overnatninger på surf camp i enten sovesal eller i dobbeltværelse.
5 dags surf lektioner

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Transfer fra Colombo lufthavn til campen.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.905,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du deltager på surfcampen sammen med andre rejsende fra hele verden.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 7 nætter på Surf Camp
  • Transport fra lufthavn til Surf Camp
  • 7 x morgenmad, 5 x aftensmad
  • 5 dags surfing instruktion med engelsktalende surfinstruktør
  • Gratis brug af udstyr

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikring
  • Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-02-2019 18:00:00 : 12047
Aarhus
21. februar 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 05-03-2019 18:00:00 : 12996
Aalborg
5. marts 2019 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka: 20-03-2019 18:00:00 : 12228
Herning
20. marts 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: