Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.850,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Smilets by Aarhus er Danmarks andenstørste by og Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Af aarhusianere kaldes byen for verdens mindste storby. I kan finde alt i gåafstand fra museer, arkitektur og historie til aktive oplevelser i de smukke skove og nationalparker.

I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser i og omkring Aarhus:

Byvandring:
Prøv en anderledes byvandring med en hjemløs eller en tidligere misbruger. På byvandringen får I indblik i livet på gaden med fortællinger fra en hverdag med alkohol, misbrug, stoffer og uskrevne gaderegler. I kommer forbi en række af Aarhus’ væresteder og tilbud for de udsatte, og får samtidigt et unikt indblik i en anden side af Aarhus, end I ellers ville opleve. Der er plads til både sjove og personlige historier, samt de seriøse spørgsmål på denne tur.

Rundtur på Aarhus Ø:
Brug et par timer på Aarhus' nye bydel, Aarhus Ø, der både har erhverv, boliger, kultur og rekreative områder. Bydelen ved vandet har mange interessante arkitektoniske bygninger, blandt andet det prisvindende Isbjerget, og Z-huset der er tegnet af Bjarke Ingels. Havnebadet, kabelbanen, Domen og træskibshavnen på Aarhus Ø er især om sommeren populære samlingssteder.

Vandring i Mols bjerge:
I Nationalpark Mols Bjerge findes nogle af Danmarks smukkeste vandrestier. Her anbefales at gå Bjergetapen, som er en del af den ca. 60 km lange Mols Bjerge Stien. I kommer til at gå ca. 20 km på en af de mest udfordrende stier, og vil med garanti få sved på panden. På dagens vandretur vil I blandt andet gå til toppen af Agri Bavnehøj og Trehøje, som byder på smukke panoramaudsigter over Djursland og med mulighed for at se helt til Aarhus og Ebeltoft.

Moesgaard museum:
På Moesgaard Museum er det mennesket, der er i centrum - både i udstillingerne og i undervisningsforløb. Der er altid skiftende og spændende udstillinger for alle aldre i den arkitekttegnede bygning i de flotte, grønne omgivelser ved Marselisborg-skoven.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Aarhus kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom SUP-boarding i Aarhus havn, besøg på AROS kunstmuseum mm.

Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Aarhus 5 dage / 4 nætter
  • Overnatning på hostel
  • Guidet halvdagstur på Aarhus Ø
  • Transport og entre til Moesgaard museum
  • Aften-byvandring
  • Guidet heldagsvandretur i Mols Bjerge inkl. transport


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Gå en tur i latinerkvarter, hvor der er mange små anderledes butikker, samt gode og billige spisesteder.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Gunnar Fischer-Kjellman, rejsekonsulent

Gunnar Fischer-Kjellman

Rejsekonsulent

gufk|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top