Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Klitmøller kaldes i folkemunde Cold Hawaii. Cold Hawaii ligger i Nationalpark Thy, og dækker over 31 registrerede surf-spots. Klitmøller ligger som en unik perle mellem havet, den rå natur og historiske steder. Alt kan nemt nåes på gåben, cykel eller med bus.

I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser i og omkring Klitmøller:

Vandsport ved Cold Hawaii:
I skal prøve kræfter med Vesterhavet og områdets største attraktion, vandsport. I vælger selv, om det skal være surfing, windsurfing eller stand-up paddling (SUP). Dette danske surfparadis ligger midt i Cold Hawaii, som efterhånden er et at de mest kendte surfspots i Europa.

Rundtur på Hanstholm bunkermuseum:
I besøger Hanstholm bunkermuseum, som er Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig og kendt fra bl.a. filmen Olsen Banden i Jylland. Efter en udendørs rundvisning og introduktion til museet, får I mulighed for selv at udforske dette imponerende område. Bevæg jer rundt på egen hånd i udstillingsbygningen, dokumentationscentret eller gå udenfor til nogle af de fritlagte bunkere i området. Husk lommelygten.

Vandring i Nationalpark Thy:
Under kyndig guidance af en naturvejleder, skal I ud og se, hvad der gjorde den barske natur i Nationalpark Thy til Danmarks første nationalpark. Turen foregår med jeres egen bus, og I tilrettelægger dagen med stops, som passer til jeres ønsker. Det kunne være det nationale vindmølletestcentrer i Østerild, det fredede Lodbjerg fyr fra 1883, vandring i Hvidbjerg klitplantage eller Bulbjerg Fuglefjeld, som er Danmarks eneste fuglefjeld udenfor Bornholm.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Klitmøller kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom besøg hos Thisted Bryghus, Hanstholm fiskeauktion, Thy Race Aktivitetspark mm.

Prisen er inklusiv

  • Klitmøller 5 dage / 4 nætter
  • Overnatning på Nystrup Camping Klitmøller i 6 personers campinghytte
  • Guidet tur i Nationalpark Thy
  • Undervisning i vandsport
  • Rundvisning på Hanstholm bunkermuseum


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Besøg Hanstholm fiskeauktion på vej til bunkermuseet. Det er Danmarks førende fiskeauktion, hvor der årligt omsættes mere en 40.000 tons fisk. Og vil I blive klogere på vindmøller, er det værd at tage forbi Testcenter Østerild og deres besøgscenter.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top