Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.940,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Samfundshistorien i Rusland er utrolig spændene og man kan få timer til at gå med at udforske Moskvas mange seværdigheder, smukke pladser og fantastiske farvestrålende kirker med deres smukke guldkupler.

Et besøg på Den Røde Plads er en selvfølgelighed når man besøger Moskva. Her ligger Lenins Mausoleum og Vasilij-katedralen som majestætisk skyder i vejret og gør pladsen stor ære ved sin blotte tilstedeværelse. Langs den ene side af pladsen troner store røde murer op og et besøg på Den Røde plads er ikke fuldendt før man har været inde og se Kreml, hvor den siddende russiske præsident residerer. Kreml kan kombineres med et besøg i rustkammeret, som er Ruslands ældste museum med masser af personlige ejendele, der har tilhørt russiske zarer og religiøse ledere.

Uanset om man er i shoppinghumør eller ej, bør man besøge et af Ruslands mest berømte stormagasiner som på russisk forkortes GUM. Den Røde Plads´ GUM har mere end 200 specialbutikker og er indrettet i historisk smukke bygninger med buede lofter – absolut et besøg værd.

Den smukkeste afslutning på et besøg på Den Røde plads er uden tvivl at tage metroen fra Plosjad Revolutsii, som hører til blandt de ældste og mest kendte af Moskvas metrostationer. Normalt ville en metro i sig selv ikke være et argument for at besøge en by, men i Moskvas tilfælde kan man ikke have besøgt byen uden at have været under jorden. Mange af metrostationerne er pragteksemplarer på Stalintidens storslåede arkitektur og man bør stå af på en tilfældig station og bare lade den russiske myldretid passere forbi, imens man nyder disse kunstneriske mesterværker.

Moskva byder også på et væld af kulturelle oplevelser som blandt andet en tur i det verdensberømte Bolsjojteater eller en tur på et af de mange museer, som ligger spredt ud over hele Moskva. Hvis man er mere til frisk luft, så skal man ikke snyde sig selv for at besøge alle de forskellige russiske markeder som også ligger spredt ud over byen. Det største udendørs marked hedder Vernisage og ligger i nærheden af Izmailovsky-parken.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Et besøg i Moskva kan kombineres med en guidet tur 65 meter under jorden, hvor der inde midt i Moskva ligger et koldkrigsmuseum, som så absolut er et besøg værd. Man får et indblik i Ruslands syn på den kolde krig og ser film der fortæller krigen fra Ruslands side. Billetter til et besøg her bør bestilles hjemmefra.
Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Moskva 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Moskva t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
  • Transfer fra lufthavnen til overnatningsstedet t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Medbring et metro kort hjemmefra, som har stationernes navne skrevet både på russisk og engelsk, da de fleste stationers navne i metroen står på russisk.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top