Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Samsø er nok mest kendt for den årlige Samsøfestival og Samsøkartofler, men med øens lange tradition for dyrkning af gode råvarer, afholder Samsø også en årlig råvarefestival, hvor nye producenter toner frem med nye spændende sammensætninger af råvarer som f.eks. myregin og chiliketchup. Samsinger går meget op i naturen og bæredygtighed – og de senere år har Samsø gennemført en grøn omstilling. I 2007 kunne samsingerne erklære øen for 100 % selvforsynende med energi, og har nu en ambition om at gøre Samsø fuldstændig uafhængig af fossile brændsler inden 2030. Øen er en idyllisk perle, som er nem at komme rundt på i bus eller på cykel.


I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser på Samsø:

Energiakademiet:
Samsø er med helt fremme i verdenseliten, når det handler om bæredygtig udvikling og vedvarende energi. F.eks. er elforbruget 100% dækket af vindmøller, og 70% af varmen kommer fra vedvarende energikilder – næste mål er at blive fossilfri i 2030 og dermed helt udskifte kul, olie og benzin med vedvarende energikilder. Med et besøg på akademiet får I et indgående indblik i øens bæredygtige succes, unikke viden og erfaring.

Friluftsliv:
Kom tættere på de fantastiske omgivelser omkring øen gennem friluftsliv. Her er det bl.a. muligt at træklatre eller komme en tur på havet i kano eller kajak.

Samsøs Naturskole:
Kom med en naturvejleder helt tæt på naturen og landskaberne på Samsø. Med naturskolen kan i komme helt tæt på områdets dyre- og planteliv - både på land og til vands. I kan bl.a. tage på vandretur i landskabet, gå på svampejagt eller være med til at indsamle og undersøge nogle af de mange plante- og dyrearter, som lever her. I vil blive meget klogere på alt der rør sig ved deltagelse af feltundersøgelser, naturpleje og landskabslære, som kan skræddersyes efter jeres behov.

Labyrinten:
På Samsø findes verdens største labyrint, godkendt af Guinness World Records. Den er 60.000m2 svarende til 12 fodboldbaner. For at komme ud skal der svares på spørgsmål, samarbejdes og korrigeres med hinanden.

Naturyoga:
I smukke omgivelser vendes opmærksomheden indad med mulighed for at mærke sig selv og lære jer selv bedre at kende.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Samsø kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom at trille ned af Vorbjerg bakke inden i en kæmpe zorbbold, ride på islandske heste, tage på grøntsags- og sælsafari mm.
Ønsker I cykelleje vil vi tilmed kunne være behjælpelig med dette.

Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Samsø 5 dage / 4 nætter
  • Overnatning på højskole ved Camping og feriecenter Samsø
  • Entré og opgaver til labyrinten
  • Rundvisning på Energi Akademiet
  • Aktiviteter med naturvejleder på Samsø Naturskole
  • Undervisning i yoga
  • Aktiviteter med Samsø Friluftsliv


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Øen er hjem for et rigt fugleliv, og der findes tilmed et falkecenter, hvor man kan opleve og se de majestætiske ørne, dragende ugler, lynhurtige falke og den beregnende høg vise deres frie flyvekundskaber frem.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Gunnar Fischer-Kjellman, rejsekonsulent

Gunnar Fischer-Kjellman

Rejsekonsulent

gufk|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Til top