Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Et besøg i San Francisco er ikke fuldendt uden en tur med sporvogn gennem byens stejle gader og en rundvisning på den berømte fængselsø, Alcatraz. Snyd heller ikke jer selv for den ikoniske Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf og Chinatown.

San Francisco - eller Frisco, som byen også kaldes, er hjemsted for mange ”alternative typer”, og er stedet hvor både hippiegenerationen og studenteroprørerne gjorde sit indtog i USA. Byen er en mosaik af forskellige kulturer og minoriteter fra hele verden. Vi anbefaler også at opleve Little Italy i North Beach, hippiernes Haight-Ashbury og Castro som er de homoseksuelles farverige bydel. Her er en afslappet stemning og en følelse af at der er plads til alle.

San Fransisco byder på nogle af Californiens bedste muséer – bl.a. California Academy of Sciences og San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA).

Det er også muligt at tage på en udflugt til Napa Valley hvor I kan lære om vinproduktion, eller til Yosemite National Park og opleve den storslåede amerikanske natur. Besøg også Stanford og Berkeley University eller Silicon Valley, hvor alle de højteknologiske virksomheder er samlet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • San Francisco, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – San Francisco t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En cykeltur over Golden Gate Bridge er klart en anbefalelsesværdig oplevelse. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Carsten Banke

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk
Rejsekonsulent Vicky Bøgh Henneberg

Vicky Bøgh Henneberg

Rejsekonsulent

vihe|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top