Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sydfyn, Svendborg og Det Sydfynske Øhav har noget for enhver smag!
Der er mulighed for at dykke ned i historien og kulturen på en spændende byvandring og på byens museer, komme tættere på den sydfynske natur på vandreture, eller sejle med færge rundt i Det Sydfynske Øhav, for at stå af på øerne og få et indblik i det lokale liv og den smukke natur. For en mere aktiv tilgang til området, kan I fra Svendborg prøve kræfter med dykning, kitesurfing, sejle kajak, køre mountainbike eller tage på fisketur. Og er det bæredygtighed og klima, der er i fokus, kan I se nærmere på de mange tiltag, der bliver gjort i Svendborg og omegn.

I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser i og omkring Svendborg:

Byvandring i Svendborg:
Start studieturen med en guidet byrundtur i Svendborg, hvor I blandt andet kan høre om byens historie tilbage i middelalderen, eller om søfartssamfundet der et af de største i Danmark både før og nu. Der er mange muligheder for temaet til byvandringen i Svendborg, så det kan tilrettelægges efter jeres ønsker.

Undervisning i bæredygtighed med GO2GREEN:
Besøg Svendborg Kraftvarme, rensningsanlægget eller Svendborg Energiforsyning, og hør om Svendborgs indsats vedrørende klima og miljøtiltag.

Ø-hop til Drejø og Skarø:
På Drejø og Skarø er der dømt ægte ø-stemning med smuk natur, masser af dyreliv, frisk havluft og en behagelig ro og stilhed. Mød øboerne, smag på den lokalt producerede is og vandre eller cykel øerne tynde.

Den Selvforsynende Landsby:
Besøg Den Selvforsynende Landsby, som er et økologisk bofællesskab på Sydfyn. Her arbejdes der med konkrete løsninger på de globale klima- og miljøproblemer.

Besøg hos SIMAC:
Besøg Danmarks største maritime uddannelsesinstitution SIMAC. Her kan I få rundvisning og undervisning eller I kan være heldige at få lov at prøve at ”sejle” i en skibssimulator.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Svendborg kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom Klatrepark Svendborg (Gorilla Park), besøg på idrætsskolerne Ollerup eller Oure, guidede mountainbike-ture, strandsafari med madlavning, besøg på et bryggeri, kursus i undervandsjagt mm.

Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Svendborg 5 dage / 4 nætter
  • Overnatning på hostel i dormværelse i Svendborg
  • Guidet byvandring i Svendborg
  • Undervisning i bæredygtighed med GO2GREEN
  • Ø-hop til Drejø og Skarø
  • Rundvisning ved Den Selvforsynende Landsby
  • Rundvisning hos SIMAC


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Der er rigtig gode mountainbike-ruter i Svendborg – kun et stenkast fra strand og midtby. SUP (stand up paddling) er også en god måde at opleve den smukke natur på og samtidig få motion.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Foto: Knud Mortensen

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Gunnar Fischer-Kjellman, rejsekonsulent

Gunnar Fischer-Kjellman

Rejsekonsulent

gufk|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Til top