Søg
Søg
Oplev det spændende dyreliv i Kruger Nationalpark i Sydafrika

Safari i Kruger National Park

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.915,-

Varighed: 5 dage

Et besøg i den historiske og verdensberømte Kruger National Park byder på noget af verdens bedste safari.

I Mpumalanga mødes kontrasterne. Området afgrænses mod vest af tårnhøje bjergskråninger med frodig urskov, som pludselig flader helt ud i græssletten Lowveld, der er hjemsted for et af de rigeste dyre- og planteliv på jorden.

Det er også her, man finder et af de største vildtreservater i Afrika, nemlig den verdensberømte Kruger National Park. På denne oplever du både Kruger National Park, men også et mindre, tilstødende, privatejet reservat.

Her har du mulighed for at tage på vandreture og komme på en køretur i åbne køretøjer med kvalificerede og professionelle naturguider. Glæd dig til at spotte de mange, mange dyr!

Læs inspirationsartiklen om Kruger National Park.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Johannesburg – Bush Camp
Der er afrejse fra Johannesburg langs den naturskønne rute til Mpumalanga. På vejen besøger du Dullstroom, Robbers Pass og den historiske guldgraverby Pilgrim’s Rest. Du oplever også det finurlige naturfænomen Bourke's Luck Potholes og verdens 3. største kløft - den storslåede Blyde River Canyon. Til sidst går turen ned ad bjergskråningen mod Lowveld græssletten, hvor du overnatter i den veludrustede Bush Camp. Teltpladsen er designet, så den passer perfekt ind i omgivelserne i Kruger Park og er indrettet med behagelige senge, tilstødende badeværelser, en forfriskende pool og en imponerende udsigt ud over den omkringliggende skov. Som noget helt specielt tilberedes aftensmaden over bål.(A)

2. dag: Bushveld Camp
En hurtig kop kaffe og et par kiks inden du starter på dagens vandretur. Forude venter en 3 timers oplevelsestur med guide, hvor du søger efter vilde dyr og lærer endnu mere om det spændende bush-liv. I lejren venter en sen morgen brunch, og herefter er der tid til at slappe af og nyde poolen og lejren.

Eftermiddagen og aftenen indeholder den ultimative Afrika-oplevelse, for du kommer nemlig på en køretur i et åbent køretøj. Her får du en helt unik mulighed for at opleve nogle af Afrikas spændende dyr - også efter solen er gået ned. Aftenens måltid vil være et nærende bush ”braai”. Du falder i søvn til lyden af Sydafrikas vildmarks-verden. (M,F,A)

3. dag: Kruger Nationalpark
Du forlader lejren om morgenen og kører den korte tur hen til en af indgangsportene til den verdenskendte National Park, Kruger, hvor resten af dagen bruges på at spotte de vilde dyr fra køretøjets gode udsigtspunkt. Alle ’Big 5’ dyr (bøffel, løve, leopard, næsehorn og elefant) findes i Kruger Park, og parken har flere pattedyrsarter end noget andet vildtreservat i Afrika. Der skulle også være rig mulighed for at se andre fantastiske dyr, som giraffer, zebraer, hyæner, antiloper, gnuer, geparder, vortesvin og utallige fugle (over 500 slags). Kruger National Park er et af de få steder, hvor der stadig er eksemplarer tilbage af den meget truede afrikanske vildhund. Om natten overnatter du i en af parkens lejre. (M,F,A)

4. dag: Hazyview
Efter morgenmad og endnu en køretur på udkig efter vilde dyr forlader du parken og kører mod Hazyview. Her bliver du indkvarteret på et lodge, en imponerende bjælkehytte bygget på pæle i den subtropiske urskov ved Sabie floden. Her er der mulighed for at nyde en dejlig svømmetur, gå på fugle-kig eller en smuk gåtur i skoven. (M,F,A)

5. dag: Hazyview – Johannesburg
Efter en afslappende morgen forlader du Hazyview og vender snuden mod Johannesburg med ankomst sidst på eftermiddagen. (M)

Overnatning:
2 overnatninger i "Bush Camp"
1 overnatning i lejr i Kruger National Park
1 overnatning på Lodge

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen starter i Johannesburg meget tidlig morgen på dag 1. Derfor kan det være en rigtig god idé at ankomme seneste aftenen før.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Minimumsalderen for deltagelse på turen er 16 år.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.915,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som en grupperejse med maximum 17 deltagere.

Prisen er inklusiv

  • Transport med engelsktalende guide/chauffør
  • Måltider og overnatninger som beskrevet
  • Frugt, kaffe og te undervejs
  • Safariture som beskrevet med engelsktalende guide
  • Indgangsafgift til parker og tilladelser

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Alkohol og sodavand
  • Drikkepenge
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: