Søg
Søg
Victoria Falls, Sydafrika
Victoria Falls, Sydafrika
Victoria Falls
Victoria Falls

Victoria Falls

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: Johannesburg

Victoria Falls er blandt de mest fantastiske vandfald i verden. Zambezifloden er på dette sted mere end to kilometer bred og løber højlydt ned gennem en serie af snævre kløfter, hvor den spreder en changerende dis, der kan ses over 20 kilometer væk.

Victoria Falls nationalparkens mest fremtrædende varetegn er Victoria Falls vandfaldene - et af verdens syd vidundere. Når Zambezi floden går over sine bredder (normaltvis i februar og marts) former den det største gardin af faldende vand i verden. I løbet af disse måneder løber der over 500 liter vand per minut over vandfaldet, som er 1708 meter bred og falder 99 meter ved Rainbow Falls i Zambia.

Når der er lavvande i november bliver strømmen af vand reduceret til omkring 10 millioner liter per minut, og floden er delt ind i en serie af kanaler, som udløber fra nogle af de mange separate vandfald. Nedenfor vandfaldet løber vandet ind i en serie af snævre kløfter.

Victoria Falls tiltrækker mange mennesker som elsker ekstrem sport, idet der er mange forskellige muligheder for at dyrke det her. Man kan spring bungy jump fra Zambezi broen, white water rafte og body boarde mm.

Mindre eventyrlystne besøgende vil nyde at gå gennem nationalparken, hvor der er fremragende udsigtspunkter. Den fantastiske udsigt kan blandt andet også nydes fra helikopter, og en flyvetur over vandfaldene er helt uforglemmelig.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Victoria Falls
Fra Johannesburg flyver du til Victoria Falls. I Victoria Falls lufthavn vil du blive mødt af din chauffør, som kører dig til dit hotel. Resten af dagen er til fri rådighed.

2. dag: Victoria Falls
Du hentet på dit hotel for at tage på tur til Victoria Falls, et af verdens syv vidundere.
Turen fører dig gennem regnskoven og videre forbi en statue af David Livingstone (han var den opdagelsesrejsende, der “opdagede” vandfaldet) til de utallige udsigtspunkter langs kanten af vandfaldet. Sent på eftermiddagen bliver du igen hentet på dit hotel for at tage på et solnedgangs-cruise på den mægtige Zambezi flod.

3. dag: Afrejse
Efter morgenmad og udtjekning vil du blive kørt til lufthavnen i Victoria Falls og flyver tilbage til Johannesburg.

Overnatning:
2 overnatninger i Victoria Falls

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen kan foretages året rundt.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Fly t/r fra Johannesburg til Victoria Falls
 • 2 overnatninger ved Victoria Falls
 • Transport fra lufthavnen i Victoria Falls til hotel
 • Guidet tur ved Victoria Falls
 • Solnedgangscruise på Zambezi floden
 • Transport fra hotel til lufthavnen i Victoria Falls.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet fra Danmark
 • Lufthavnsskatter (cirka USD 278 per person, forbehold for ændring)
 • Alle drikkevarer
 • Indgangsentreer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: