Søg
Søg
Victoria Falls, Sydafrika
Victoria Falls, Sydafrika
Victoria Falls
Victoria Falls

Victoria Falls

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.895,-

Varighed: 3 dage

Victoria Falls er blandt de mest fantastiske vandfald i verden. Zambezifloden er på dette sted mere end to kilometer bred og løber højlydt ned gennem en serie af snævre kløfter, hvor den spreder en changerende dis, der kan ses over 20 kilometer væk.

Victoria Falls nationalparkens mest fremtrædende varetegn er Victoria Falls vandfaldene - et af verdens syd vidundere. Når Zambezi floden går over sine bredder (normaltvis i februar og marts) former den det største gardin af faldende vand i verden. I løbet af disse måneder løber der over 500 liter vand per minut over vandfaldet, som er 1708 meter bred og falder 99 meter ved Rainbow Falls i Zambia.

Når der er lavvande i november bliver strømmen af vand reduceret til omkring 10 millioner liter per minut, og floden er delt ind i en serie af kanaler, som udløber fra nogle af de mange separate vandfald. Nedenfor vandfaldet løber vandet ind i en serie af snævre kløfter.

Victoria Falls tiltrækker mange mennesker som elsker ekstrem sport, idet der er mange forskellige muligheder for at dyrke det her. Man kan spring bungy jump fra Zambezi broen, white water rafte og body boarde mm.

Mindre eventyrlystne besøgende vil nyde at gå gennem nationalparken, hvor der er fremragende udsigtspunkter. Den fantastiske udsigt kan blandt andet også nydes fra helikopter, og en flyvetur over vandfaldene er helt uforglemmelig.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Victoria Falls
Du starter dagen med at flyve fra Sydafrika til Victoria Falls Airport. Her vil du blive mødt af din chauffør, som kører dig til dit hotel. Resten af dagen er til fri rådighed.

2. dag: Victoria Falls
Du hentet på dit hotel for at tage på tur til Victoria Falls, et af verdens syv vidundere.
Turen fører dig gennem regnskoven og videre forbi en statue af David Livingstone (han var den opdagelsesrejsende, der “opdagede” vandfaldet) til de utallige udsigtspunkter langs kanten af vandfaldet. Sent på eftermiddagen bliver du igen hentet på dit hotel for at tage på et solnedgangs-cruise på den mægtige Zambezi flod. (M)

3. dag: Afrejse
Efter morgenmad og udtjekning vil du blive kørt til lufthavnen i Victoria Falls. Denne lufthavn kan både fungere som hjemrejsedestination, men der er også rigtig gode forbindelse til eksempelvis Sydafrika, hvor flere store natur- og kulturmæssige oplevelser venter. (M)

Overnatning:
2 overnatninger i Victoria Falls

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen kan foretages året rundt.

Afrejsedatoer

Denne tur kan arrangeres hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.895,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privat rejse, men på turen til vandfaldet samt bådturen er du en del af en gruppe, som deler guiden.

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Johannesburg til Victoria Falls
 • 2 overnatninger ved Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Transport fra lufthavnen i Victoria Falls til hotel
 • Tur ved Victoria Falls med engelsktalende guide
 • Solnedgangscruise på Zambezi floden med engelsktalende guide
 • Transport fra hotel til lufthavnen i Victoria Falls

Prisen er eksklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Alle drikkevarer
 • Nationalparkgebyrer
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: