Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
6.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Sydkorea igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sydkorea. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Sydkorea her.
Læs mere om Sydkorea

Bedste rejseperiode

Man kan rejse til Sydkorea hele året rundt. Dog skal man være opmærksom på at der kan komme nogle store regnskyld om sommeren, og der vil være meget varmt. Om vinteren kommer der en del sne, men vil man stå på ski så er det jo lige sagen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydkorea er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydkorea kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Sydkorea, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Seoul
Ankomst til Seoul. Tag toget, busen eller en taxa til dit hostel og check-in. Resten af dagen på egen hånd.
3. dag: På eventyr i Seoul
Sydkoreas sprudlende hovedstad, der nu er en af verdens hurtigst voksende storbyer med 10 mio. indbyggere. Blandt neonlys og skyskrabere gemmer der sig antikke skatte, gamle træhuse og hyggelige gader. Her er et væld af templer og museer. Et absolut must på rejsen til Seoul er det storslåede Gyeongbokgung Palace, som blev bygget i 1394 og siden rekonstrueret i 1867. Giv dig god tid til at gå rundt i paladset og dets smukke haver. Nyd en gåtur langs Han-floden, som for de lokale er byens åndehul. Tag på dagstur til den nærliggende Bukhasan National Park og DMZ (den demilitariser zone der adskiller Nord- og Sydkorea). Underholdning er der masser af i byen, som byder på teater, k-pop koncerter, fantastiske gadekøkner, lokalemarkeder, hyggelige kaffebarer og god shopping.
4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Sydkorea.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i Seoul

Det er muligt at opgradere til turist- eller førsteklasses hoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April, maj, september og oktober

Pakkeliste

  • Rejseforsikring
  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer).
  • Kameraudstyr
  • Luftigt tøj til varmt klima
  • Badetøj og håndklæde
  • Solbriller og solhat/kasket
  • Solcreme
  • Personlig medicin og toiletgrej

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Seoul t/r
  • 2 overnatninger på hostel i Seoul

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top