Søg
Søg
Zanzibar
Safari ved Lake Manyara
Elefantunge ved Lake Manyara
Flodhest ved Lake Manyara
Tanzania
Safari, Afrika
Kendwa Beach, Zanzibar, Tanzania
Kendwa Beach, Zanzibar, Tanzania
SPAR 1600,-

Klassisk safari & Zanzibar

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-

Varighed: 16 dage

På denne tur besøger du tre kendte nationalparker, hvor der er rig mulighed for at opleve det bedste af Afrikas dyreliv og smukke natur. Herefter kan du nyde livet på Zanzibar og vaske safaristøvet af i Det Indiske Ocean.

Oplev Tanzanias rige dyreliv og smukke natur
De tre nationalparker Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara har hvert sit særpræg, og kombinationen af vilde dyr og netop disse tre parker giver dig nogle af de mest unikke naturoplevelser i Tanzania.
Ngorongoro er verdens største inaktive vulkankrater og et helt unikt naturfænomen. Krateret er 20 kilometer i omkreds og godt 600 meter dybt. I bunden af krateret lever et varieret dyreliv året rundt. Blandt andet kan du være heldig at se de sjældne sorte næsehorn, løvefamilier, flodheste, bøffelflokke, strudse, zebraer, hyæner og geparder.
Serengeti nationalparken dækker et areal på næsten 15.000 km2, og er det perfekte sted at opleve de store flokke af blandt andre gnuer, gazeller og zebraer. Der er samtidig god mulighed for at se løver og andre store rovdyr, da sletten er et paradis for dem.
I Lake Manyara nationalparken oplever du det rige dyreliv, som blandt andet tæller flodheste, elefanter, giraffer, aber, løver og mange flere.

Postkortsmukke Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens flotteste sandstrande med helt turkisblå vand og svajende palmer. Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter som f.eks. at besøge de mange bountystrande og hyggelige landsbyer, opleve kæmpe landskildpadder og snorkle blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean.

Sæson
Safari i nationalparkerne kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Vejret på Zanzibar er bedst fra januar til marts, hvor februar er den varmeste måned på året. Igen fra juli til oktober kan temperaturene komme op på omkring 30 grader. Zanzibars regntid starter som oftest i slutningen af marts til start juni og har desuden en kort regnperiode i november og december.

Vær desuden opmærksom på, om der er Ramadan i løbet af din rejse. På Zanzibar er 98 % af befolkningen muslimer, og selv som turist er det velset at gå med tøj under Ramadanen, der dækker skuldre og knæ og ikke spise og drikke på åben gade i løbet af dagen. De fleste lokale butikker og caféer er lukket i dagtimerne, mens større turisthoteller og afsides caféer har åbent for turister. Til gengæld liver øen op igen hver aften efter solnedgang, hvor de lokale spisesteder åbner. Den ultimative oplevelse er Ramadanens sidste festdage, kaldet Eid al-Fitr, som er fyldt med glæde, underholdning og lækkert mad.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark – Kilimanjaro International Airport
Afgang fra Danmark mod Kilimanjaro International Airport i Tanzania, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Kilimanjaro International Airport – Arusha
Ved ankomst til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt til dit hotel i Arusha.

3. dag: Arusha på egen hånd
Dagen i dag har du på egen hånd. Du kan gå på opdagelse i byen der rummer museer, parker, caféer og restauranter med et stort udvalg af både nationale og internationale retter. Her er store som små markeder og souvenirbutikker for enhver smag.
Overnatning på turistklasse hotel.

4. dag: Ngorongoro krateret
Du bliver hentet efter morgenmad og kørt til Ngorongoro Crater, verdens største inaktive vulkankrater. Turen fortsætter ned i det godt 600 meter dybe krater, hvor du kan opleve det vilde og varierede dyreliv. Blandt andet kan du være heldig at se de meget sjældne sorte næsehorn samt løvefamilier, flodheste, zebraer, hyæner og geparder.
Aftensmad i campen og overnatning i telt.

5. dag: Serengeti National Park
I dag kører du videre til Serengeti National Park, hvor du på turen har rig mulighed for at observere dyreliv i området. Undervejs på turen stoppes der ved det arkæologiske udgravningssted Olduvai Gorge, kendt som ”menneskehedens vugge”, hvor to millioner år gamle fossiler er fundet. Eftermiddagssafari hvor løver, store flokke af gnuer, gazeller og zebraer kan spottes.
Aftensmad i campen og overnatning i telt.

6. dag: Safari i Serengeti
På turens sjette dag venter en morgensafari i Serengeti. Mange af dyrene er mest aktive på denne tid af døgnet. Frokost tilbage i campen og derefter ud på eftermiddagsspotting af flere vilde dyr i Serengeti. Hele dagen er der store chancer for at møde ”The Big Five”: elefanter, bøfler, leoparder, næsehorn og løver.
Aftensmad i campen og overnatning i telt.

7. dag: Lake Manyara
Du kører fra morgenstunden til nationalparken Lake Manyara. Efter frokost er det tid til eftermiddagssafari i den sceniske park omkring søen Lake Manyara. Se om du kan spotte løverne der klatrer i træer og mød også elefanter, giraffer, bavianer, flodheste, leoparder og gazeller inden for kort afstand.
Overnatning i telt, Lake Manyara.

8. dag: Morgensafari i Manyara
Morgensafari i Lake Manyara. Efter morgenmad bliver du kørt tilbage til Arusha til dit hotel.
Overnatning på hotel i Arusha

9. dag: Med fly til Zanzibar
Afrejse fra Arusha til Kilimanjaro International Airport, hvorfra du flyver til den eksotiske ø Zanzibar, der ligger øst for Tanzanias kyst. Ved ankomst på Zanzibar, bliver du kørt til dit strandhotel, hvor du bor de næste dage. Resten af dagen har du på egen hånd.

10.-14. dag: Oplev Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens smukkeste sandstrande med helt turkisblå vand og svajende palmer. Der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som f.eks. solbadning, snorkling og dykning i det Indiske Ocean. Zanzibar byder også på andre seværdigheder. Eksempelvis byen Stone Town hvor du finder små snævre gader fyldt med hyggelige souvenir butikker, caféer, restauranter og lokale markeder. Et andet besøgelsesværdigt sted er Changuu, også kaldet Prison Island, hvor du kan snorkle ved de imponerende koral rev. Derudover er der på denne ø en stor forsamling af kæmpe landskildpadder, som du har mulighed for at komme helt tæt på.
Overnatning på turistklasse hotel.

15. dag: afgang fra Zanzibar
Du bliver kørt til Zanzibar lufthavn i Stone Town, hvorfra hjemrejsen begynder.

16. dag: Ankomst til Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Tanzania kommer du tilbage til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Tanzania
4 overnatninger i telte på diverse safari camps
3 overnatning på turistklasse hotel i Arusha
6 overnatninger på turistklasse hotel på Zanzibar

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne rejse starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Nationalparkgebyr
 • 13 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 4 x aftensmad

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Måltider udover nævnt i inklusiv
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: