Søg
Søg
Familiehygge på Koh Kood
New Road Guesthouse
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort, Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer
Bangkok, Thailand
Grand Palace, Bangkok
Lake Explorer
Lake Explorer
Med familien på klongtur i Bangkok
Ren afslapning for familien, Thailand
Hygge for hele familien med beachvolley på Koh Kood
Nyd familietid i skønne Thailand
Koh Kood, Thailand

Tre-generationersrejse i Thailand

Frapris pr. pers. v. 6 voksne og 4 børn

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 9.995,-

Varighed: 13 dage

På denne tur oplever I Bangkoks sprudlende stemning - I oplever det autentiske Thailand med dagligdagen på Bangkoks floder, livet ombord på en husbåd og det lokale liv på Khao Laem søen. Eventyret slutter med afslapning på tropeøen Koh Kood.

På denne tur kommer I på et unikt eventyr rundt i Thailand.

Eventyret starter i Bangkok, hvor I kan besøge lokale og pulserende markeder, opleve klongerne, og lade roen falde over jer ved de smukke buddhistiske templer. Herefter går turen til Khao Laem-søen, hvor I i fire dage udforsker området og lever livet ombord på en husbåd. Her oplever I det lokale liv i landsbyerne, vandrer i junglen, bader i søen eller nyder en tur i en af bådens kajakker. Kun ganske få rejsende besøger dette område af Thailand, og kun få rejsebureauer har tilladelse til at sejle rundt med husbåd på Khao Laem. Turen er meget velegnet for familier med børn, da husbåden danner en tryg og behagelig base for de eventyrlige oplevelser.
Rejsen afsluttes med en dejlig standferie i tropiske omgivelser den på den skønne ø Koh Kood. Øen ligger 325 kilometer sydøst for Bangkok, i Koh Chang National Marine Park, blandt 47 perler af småøer, der tilsammen danner et uspoleret og billedskønt øhav. Du bliver indlogeret på Koh Kood Beach Resort - et af Jysk Rejsebureaus favoritresorts.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen være højere. I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger. På Koh Kood er det vejrmæssigt bedste tidspunkt at besøge øen i vores vinterhalvår mellem oktober og maj.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst Bangkok og transfer til guesthouse
Ved ankomsten til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder I et servicecenter, der kan være behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Vi kan anbefale I spiser på restauranten Harmonique, der ligger tæt ved jeres guesthouse.

Dag 3: Bangkok på egen hånd
I har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter jer. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor I sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 4: Transfer til Khao Laem søen
I skal være klar i receptionen på New Road Guesthouse ved 07.30 tiden - afgang er kl 08.00. I forlader Bangkok og kører op mod den idylliske Khao Laem sø, hvor I tjekker ind i jeres lækre kahytter først på eftermiddagen. Der er indlagt frokost stop undervejs. Båden stævner ud på søen og I kan nyde den første af mange magiske solnedgange fra dækket inden der serveres lækker aftensmad.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

Dag 5: Afslapning på husbåd og besøg på Coconut Island
I kan starte dagen med en morgendukkert i søen inden morgenmaden serveres. I skal i formiddag besøge Coconut Island som er en af de få øer i søen, der dyrkes afgrøder på. Kokosmælken fra øen er af den bedste kvalitet og det er en fin oplevelse at udforske den kæmpe plantage. Efter frokost sejler I mod klippeøen Bee Island, hvor I skal kaste anker for natten. Mens solen går ned kan I være heldige at spotte aber på øen.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

Dag 6: Udforsk søen i kajak, vær med til at lave mad og besøg landsby
I kan efter morgenmaden udforske søen i en af husbådens kajakker eller snuppe en svømmetur inden båden sejler mod det smukke område Pilog. Undervejs kan I være med til at forberede jeres frokost i køkkenet, hvor der fremtrylles en fantastisk papaya salat og grilles kyllingekød. Før I kan læne jer tilbage og nyde maden, besøger I Bo Ong landsbyen, hvor I får et indblik i det daglige landsbyliv langt væk fra alfar vej. I kan også se den hellige pagode som kan besøges via en gangbro - dog er det kun mænd, der har adgang til selve området ved pagoden. Tilbage på båden sejler I mod Pilog, hvor søen bliver smallere og klipperne rejser sig majestætisk omkring bredden. Kigger I mod vest kan I nyde solnedgangen over Burmas bjerge.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

Dag 7: Tid at sige farvel til husbåden
Det er tid til en sidste kajak tur og et forfriskende dyp i søen inden båden sejler sydpå til stedet, hvor I skal afmønstre. I nyder en lækker frokost inden turen går tilbage til Bangkok hvor I ankommer først på aftenen. Der vil være stop undervejs, hvos I kan handle lidt snacks.
Overnatning på guesthouse (M,F)

Dag 8: Afgang til tropeøen Koh Kood
Der er tidlig afgang fra Bangkok med minibus til Trat. I ankommer til Laem Sok kajen over middag, hvorfra færgen til Koh Kood afgår. Først på eftermiddagen ankommer I til Koh Kood Beach Resort, hvor I kan nyde livet og slappe af i skønne tropiske omgivelser - resortet har en hyggelig og familiær atmosfære. Her tilbringes de kommende fire nætter. (M)

Dag 9 - 11: Koh Kood
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood.
Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr samt gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Her er også dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en strandpause, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er også en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. (M)

Dag 12: Transfer fra Koh Kood til lufthavnen
I sejler fra Koh Kood til fastlandet, hvorfra I hentes og bliver kørt til lufthavnen. For at undgå stress er det bedst, hvis jeres fly afgår om aftenen, alternativt kan vi arrangere en overnatning i Bangkok inden hjemrejsen.

Dag 13: Ankomst København

Overnatning:
3 nætter i Bangkok på hyggeligt guesthouse i tre comfort værelser med fire opredninger til børn inkl. morgenmad
3 nætter på husbåd i 3 værelser inkl. alle måltider
4 nætter i villa på Koh Kood med tre værelser og fire opredninger til børn inkl. morgenmad


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 6 voksne og 4 børn

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 9.995,-


Prisbemærkning

Prisen er baseret på 6 voksne og 4 børn. Børnene overnatter på opredninger undervejs.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

6 voksne og 4 børn

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Bangkok
  • Transfers, turer, måltider og ophold ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Udflugter der bookes lokalt i Bangkok
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: