Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
6 dage
Ekskl. fly
Fra 7.950,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på ø-hop i Koh Lipe National Park blandt nogle af de smukkeste øer i det sydlige Thailand. Koh Lipe er en sand perle med fantastiske strande og en afslappet atmosfære. Øen ligger nær grænsen til Malaysia kun en times sejlads fra Langkawi. Turen tager dig også med til øerne Koh Ngai og Koh Kradan syd for Koh Lanta i Krabi provinsen. Her finder du fantastiske strande og masser af fred og ro.

Dette er turen for dig, der drømmer om at opleve smukke tropiske øer, hvor masseturismen endnu ikke har gjort sit indtog. Koh Lipe ø-hop er krydret med udflugter og snorkleture, men der er også masser af mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres fra cirka midt oktober til start maj.
I perioden maj til oktober er vejret meget omskifteligt, med høje bølger og tropiske regnbyger, hvorfor turen ikke kører i den periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ao Nang/Krabi eller Koh Lanta – Koh Lipe
Efter morgenmaden kører du mod færgen til Koh Lipe. Du ankommer til øen her på eftermiddagen, hvor en chauffør kører dig til dit hotel. Efter indtjekning har du resten af dagen fri til at slappe af ved stranden og nyde en dukkert i det klare vand. Koh Lipe er en del af Tarutao nationalparken, som består af mange små øer, der er total fredede af hensyn til dyrelivet. Omkring Koh Lipe finder du et smukt koralrev, så der er rigtig gode muligheder for sol, snorkling og dykning.(A)
2. dag: Ø-hopping: Ko Lipe - Ko Hin Ngam - Ko Hin Sorn - Ko Lipe
I dag skal du med longtail båd ud for at udforske og snorkle i området omkring Koh Lipe. Du besøger blandt andet Hoh Ngam, en lille ø der er berømt for sine sorte sten, og øen Koh Hin Sorn med de specielle stenformationer. Herefter sejler du videre til øerne Koh Jabang og Koh Peung. Begge områder byder på noget af det bedste snorkling i Koh Lipe National Park. Så her kan du virkelig nyde det farverige liv under havoverfladen. Efter en dukkert i det vidunderlige vand, går tuen forbi ”monkey beach”- stranden med de mange aber. Frokosten indtages på båden, inden du returnerer til Koh Lipe sidst på eftermiddagen. (M,F)
3. dag: Ko Lipe Island
Du har hele dagen på egen hånd. Brug tiden lige som du har lyst, slap af og nyd de smukke omgivelser både over og under havoverfladen. Gå en tur på stranden, læs en god bog, tag på opdagelse og besøg en hyggeligt restaurant. (M)
4. dag: Ko Lipe - Ko Ngai Island
Efter morgenmaden tager du færgen til øen Koh Ngai. Efter check-in på dit hotel, har du resten af dagen på egen hånd. Koh Ngai ligger syd for Koh Lanta i Krabi provinsen og er endnu et tropeparadis. Du oplever hvide palmestrande og krystalklart vand, hvor du blot få meter fra stranden kan se de farverige fisk. Er du heldig vil du måske se de store næsehornsfugle svæve over den frodige regnskov. (M,A)
5. dag: Ø-hopping: Ko Ngai – Ko Kradan - Ko Chuek – Ko Ngai
Med longtail båd skal du i dag udforske området omkring Koh Ngai. Du kommer blandt andet forbi de små øer Koh Chuek og Koh Ma, der ligger ud for Koh Ngai, og byder på noget af det bedste snorkling i området. Du skal også opleve den berømte Emrald grotte, hvor du svømmer igennem en lille mørk tunnel i klippen, for så at komme til en fortryllende lagune omgivet af tårnhøje klipper, beklædt af en tropisk vegetation og en skøn lille strand. Tilbage på båden kan du nyde frokosten mens du sejler videre til Koh Kradan, en lille ø der er berømt for sine fantastiske og næsten uberørte strande. Hen på eftermiddagen vender du tilbage til Koh Ngai hvor resten af dagen er på egen hånd. (M,F)
6. dag: Ko Ngai Island – Ko Lanta Island / Ao Nang Area
Det er turens sidste dag og efter morgenmaden skal du med færgen tilbage til enten Ko Lanta eller Ao Nang/Krabi, hvorfra du tager til dit hotel eller fortsætter din videre rejse rundt i Thailand. (M)

Overnatninger

Overnatning i aircon værelse på Koh Lipe på Bundhaya Resort eller lign.
Overnatning i aircon værelse på Koh Ngai på Fantasy Resort eller lign.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen kører som udgangspunkt hver onsdag og søndag i sæsonen. Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer, så det passer ind i netop dit rejseprogram.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 6 personer og maksimum 18 personer.

Oktober - maj

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring
 • Det er vigtigt, at du medbringer dit pas, da du bevæger dig i et grænseområde

Prisen er inklusiv

 • Ture og snorkling i henhold til programmet
 • Måltider iht. program
 • Vand, softdrinks, kaffe og the ombord på båden
 • Snorkleudstyr (snorkel, maske og svømmefødder) stilles til rådighed - skal erstattes hvis det går i stykker.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Øl og alkoholiske drikkevarer på båden
 • Drikkepenge - I Thailand er det god skik at give guide og besætning drikkepenge efter endt tur (på denne tur anbefaler operatøren THB 500, men det er valgfrit)

Prisbemærkning

Af forsikringsmæssige årsager kan børn under 15 år ikke deltage på turen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top