Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
5 dage
Ekskl. fly
Fra 3.250,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Surin øerne byder på Thailands bedste snorkling - de ligger øde, har lavt klart vand, få besøgende og indbyder til bounty eventyr. Her er gode vækst betingelser for koraller og vandet er fyldt med farvestrålende fisk. Her er ingen restauranter, barer eller resorts og du overnætter i simple telte på stranden. Alle telte har tæpper, puder, moskitonet og liggeunderlag.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Surin øerne er lukket hvert år fra 15 maj - 01 november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Din tur til Surin øerne starter
Du hentes tidligt og ankommer til Kuraburi mole. Du gennemgår dit snorkelustyr og nyder en kop kaffe eller te inden du skal med speedbåd til Surin øerne - turen tager ca en time. Første snorkeltur er ved Bond Bay og bagefter besøger du en havsigøjner landsby. Du får frokost ved nationalparkens restaurant inden du tjekker ind i dit telt og kan nyde stranden. Først på eftermiddagen er der afgang til Pineapple Bay, hvor du skal se et af de største koralrev, der er i Thailand. Der er middag kl 18.00 og resten af dagen er på egen hånd. (F,A)
2. dag: Snorkeldag
Der er morgenmad 07.30 og bagefter afgang med longtail båd på snorkel tur til Suthep Bay og Mai Ngam stranden, hvor du hvis er heldig kan se små revhajer. Ved middagstid er der frokostbuffet og først på eftermiddagen en snorkeltur til Tao Bay. Om eftermiddagen kan du slappe af med en bog i skyggen og nyde de smukke strande. Der er middag kl 18.00. (M,F,A)
3. dag: Snorkeldag
Du kan måske nå et dyp i havet inden morgenmaden serveres kl. 07:30. Når du har spist er der afgang med longtailbåd til Koh Stock og Jak Bay. Der er frokost kl.12.00 og bagefter er det tid til en tur til Kating Bay, hvor der måske er havskildpadder. Eftermiddagen er på egen hånd inden du skal spise kl. 18.00 (M,F,A)
4. dag: Snorkeldag
Efter morgenmad er det tid til at tage på snorkeltur og kigge efter sorttippede hajer ved Torlilla øen. Efter frokostbuffet ved middagstid er der snorkeltur ved Dragon øen og sidst på eftermiddagen er du tilbage. Nyd din sidste middag og aften i de fantastiske omgivelser. (M,F,A)
5. dag: Snorkeltur og transfer tilbage til Khao Lak
Der er igen snorkeltur og tur med longtail båd på udkig efter sorttippede hajer ved Tao Bay og Pak Khad Bay. Efter froksot skal du tjekke ud og kl 15.30 er der afgang tilbage mod fastlandet og Khao Lak. (M,F)

Overnatninger

4 overnatninger i telt

Bemærkninger

Bemærk programmet kan tilpasses efter tidevand og vejrlig.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår dagligt.

Gruppestørrelse

Turen er en gruppetur, der vil derfor sandsynligvis være andre deltagere på turen.

November - maj

Prisen er inklusiv

  • Transfer til og fra Khao Lak
  • Overnatning i enkle telte
  • Snorkeludstyr
  • Måltider ifølge program
  • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Nationalparkgebyr (i 2018 ca 500 baht per person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top