Søg
Søg
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand

Dykkerkursus, Koh Tao

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.915,-

Varighed: 6 dage

Koh Tao er et paradis for både dig, som ønsker at tage dit første dykkerkursus og for den erfarne dykkere, som ønsker at udvikle sig. Af alle de steder man kan dykke på Thailands østkyst, er Koh Tao et af de bedste.

Koh Tao er vanedannende og at de fleste backpackere bliver her flere uger. Over vandoverfladen er Koh Tao en hyggelig lille ø omgivet af varmt turkisblåt vand. Øen er uden sammenligning det mest populære sted for dykkertræning i Sydøstasien. Koh Tao er også kendt for sit festlige natteliv og de famøse ’full moon parties’ på naboøen Koh Pagnan, som tiltrækker i tusindvis af festglade turister fra hele verden. Øen er en sand perle med hvide sandstrande, palmer og flere små afsides bugter, hvor man kan slappe af. Stemningen på øen er helt enestående og folk kommer for at dykke, feste og ellers bare hænge ud og slappe af i de hyggelige barer bygget af bambus.

Revet omkring øen har taget en smule skade men takket være en kæmpe indsats for at beskytte og genopbygge det, så trives fisk og koraller her nu igen. Koh Tao kan derfor tilbyde dykning for dykkere på alle niveauer. Mange af dykkerstederne kan tilbyde beskyttede rev med smukke koraller, god sigtbarhed, lavt vand og ingen eller meget lidt strøm, hvilket udgør de perfekte forhold for begyndere. De fleste steder kan nås på kun 20 minutter i båd.

I løbet af hele året kan de heldige se hvalhajer, rokker og havskildpadder. Sammen med din instruktør begynder du her dit dykkereventyr på den bedst mulige måde og du vil opleve et kursus, som er nemt, sjovt og meget givende med et specielt marineliv, der sætter fantastisk kulør på dagen.

Sæson

Det er muligt at dykke her året rundt. Kun i oktober og november kan man opleve at regntiden gør det besværligt at nå ud til nogle dykkersteder.

Detaljeret beskrivelse

1-6. dag: Dykning - Koh Tao
PADI Open Water Diver kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy.

Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på, at alt er forstået.
Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter og de sidste to på maksimum 18 meter.

Til sidst er der en eksamen (multiple-choice), som dækker alt, hvad du har lært. Husk på at kurset er baseret på ’performance’ og ikke ’tid’ – dvs. at du først avancerer til open water dykkenem, når du har forstået og bestået teoridelen og har udført de første prøvedyk i confined water korrekt og ubesværet.

Overnatning:
5 overnatninger i dobbeltværelse.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Der starter begynderkurser hver dag. Det er muligt at lægge flere overnatninger eller flere dyk oveni din booking (såfremt du har bestået kurset).
Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig god form, som er fortrolige med vand.
Husk at en helbredsattest skal udfyldes forud for kurset. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du får det gjort hjemmefra.
Du skal desuden være i stand til at svømme mindst 200 meter og holde dig flydende i 10 minutter.

Jysk Rejsebureau kan ud over Open Water-dykkerkurser arrangere dykning til alle niveauer. Ring ind og hør nærmere.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.915,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 4 dykkere per instruktør.

Prisen er inklusiv

  • 3 måltider om dagen
  • Overnatninger
  • Dykkerudstyr
  • PADI kursus materialer
  • Instruktør/divemaster
  • Dykkercertificeringskort
  • Forplejning på båden (vand, the, kaffe, frugt )
  • 2 bonusdyk efter kurset er bestået

Prisen er eksklusiv

  • Transport til Koh Tao
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 20-03-2019 18:00:00 : 12878
Kolding
20. marts 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 28-03-2019 18:00:00 : 10697
Aalborg
28. marts 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: