Søg
Søg
Lake Explorer by night
Bambus rafting i Thailand
Elefant landsby
Solnedgang
Skøn natur ved Khao Laem søen
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer
Lake Explorer

Lake House Explorer - Husbåd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.975,-

Varighed: 4 dage

I husbåd på Khao Laem-søen omsluttes du af et dramatisk landskab af regnskov og bjerge. Turen, der kombinerer aktiviteter og ren afslapning, giver dig en enestående og uforglemmelig oplevelse.

Tag med husbåd rundt på den uberørte og meget smukke sø Khao Laem. Den kaldes også 'De 1.000 øers sø' og er beliggende i det nordvestlige Thailand helt oppe ved den burmesiske grænse. Khao Laem er et billedskønt område med et væld af grønne øer strøet ud over søens blå overflade. Storslåede bjergformationer og tæt bevokset jungle danner rammen om den insisterende ro. - En stilhed, som du ikke mindst mærker, når solen går ned og alt bliver kulsort – på nær den funklende stjernehimmel, som netop derfor virker tættere på, end du måske nogensinde har oplevet det før. Hele tiden er du omgivet af storslået natur, som du får rig mulighed for at komme helt tæt på. Undervejs kommer du blandt andet til at vandre i tæt jungle og sejle på bambus-tømmerflåde ned af en flod.

Husbåden er bygget som en moderne udgave af de traditionelle thailandske husbåde, som lokalbefolkningen i dette område bor på. Vores Lake House Adventure er derfor helt i tråd med den lokale tradition og kultur, og du kan glæde dig til en særlig autentisk oplevelse. Husbåden skyder en sagte fart på 5-7 kilometer i timen, men det er dig, der bestemmer rytmen om bord. Uanset om du foretrækker at sidde i en solbeskinnet lænestol med en kølig øl/sodavand og nyde det fantastiske natursceneri glide forbi, eller du er til lidt mere aktivitet, får du dine behov opfyldt på denne Lake House Adventure. Tag en svømmetur, når du har lyst, grib en fiskestang og fang aftensmaden, eller sejl om kap med husbåden i en kajak.

Kun ganske få rejsende besøger dette område af Thailand og kun ganske få rejsebureauer har tilladelse til at sejle rundt med husbåd på Khao Laem.
Turen er også meget velegnet for familier med børn, da husbåden danner en tryg og behagelig base for de eventyrlige oplevelser.

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen være højere. I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Bangkok - Khao Laem søen
Fra hektisk millionby til fredfyldt tropisk idyl
Turen starter tidligt fra New Road Guest House i Bangkok, hvorfra du i minibus bliver kørt mod Khao Laem søen. Du skal være klar i receptionen på New Road Guesthouse ved 07.30 tiden - afgang er kl 08.00. Du forlader Bangkok og kører op mod den idylliske Khao Laem sø, hvor du tjekker ind i jeres lækre kahytter først på eftermiddagen. Der er indlagt frokost stop undervejs. Båden stævner ud på søen og du kan nyde den første af mange magiske solnedgange fra dækket inden der serveres lækker aftensmad.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

2. dag: I husbåd på Khao Laem søen
Du kan starte dagen med en morgendukkert i søen inden morgenmaden serveres. Du skal i formiddag besøge Coconut Island som er en af de få øer i søen, der dyrkes afgrøder på. Kokosmælken fra øen er af den bedste kvalitet og det er en fin oplevelse at udforske den kæmpe plantage. Efter frokost sejler du mod klippeøen Bee Island, hvor du skal kaste anker for natten. Mens solen går ned kan du være heldige at spotte aber på øen.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

3. dag: I husbåd på Khao Laem søen
Du kan efter morgenmaden udforske søen i en af husbådens kajakker eller snuppe en svømmetur inden båden sejler mod det smukke område Pilog. Undervejs kan du være med til at forberede jeres frokost i køkkenet, hvor der fremtrylles en fantastisk papaya salat og grilles kyllingekød. Før du kan læne jer tilbage og nyde maden, besøger du Bo Ong landsbyen, hvor du får et indblik i det daglige landsbyliv langt væk fra alfar vej. Du kan også se den hellige pagode som kan besøges via en gangbro - dog er det kun mænd, der har adgang til selve området ved pagoden. Tilbage på båden sejler du mod Pilog, hvor søen bliver smallere og klipperne rejser sig majestætisk omkring bredden. Kigger du mod vest kan du nyde solnedgangen over Burmas bjerge.
Overnatning på husbåd (M,F,A)

4. dag: Tid at sige farvel til husbåden
Det er tid til en sidste kajak tur og et forfriskende dyp i søen inden båden sejler sydpå til stedet, hvor du skal afmønstre. Du nyder en lækker frokost inden turen går tilbage til Bangkok hvor du ankommer først på aftenen. Der vil være stop undervejs, hvor du kan handle lidt snacks. Du ankommer tilbage i Bangkok i løbet af aftenen.


Overnatning:
3 overnatninger på husbåden i kahyt med toilet og bad. Husbåden rummer 4 pæne værelser med to store dobbeltsenge i hvert rum.M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Afhængig af årstiden og vandstanden i søen kan nogle aktiviteter udskiftes undervejs.


Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier - vi anbefaler børn er ca 3-4 år for at få bedst udbytte af turen.

Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på husbåden.

Bemærk turen er baseret på udvalgte afgange forhør dig hos din rejsekonsulent.

Hvis du ønsker det, kan du forlænge turen med et par dage i River Kwai området i luksustelt eller blive sat af i Kanchanaburi og tage natbussen til Chiang Mai.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer på Lake House turen, så det passer ind i netop dit rejseprogram.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.975,-


Prisbemærkning

Børn i alderen 2-11 år betaler børnepris ved min. 2 betalende voksne.
VI anbefaler at børn er fra 4 år og opefter.
I Thailand er det god skik at give guide og besætning drikkepenge efter endt tur.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 4 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport i minibus t/r fra New Road Guest House i Bangkok til husbåden
  • Alle måltider
  • Ture og overnatninger i følge program
  • Te/kaffe
  • Engelsktalende guide på båden.

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer på båden (udover te og kaffe)
  • Drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Webinar: Thailand: 15-01-2019 17:30:00 : 12155
Webinar
15. januar 2019 kl. 17:30

Webinar: Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 07-02-2019 18:00:00 : 12223
Herning
7. februar 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: