12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
17.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Michelle og Marinela skriver selv følgende om opholdet: Vi er veninder. Vi griner meget. Vi har fat i kroppen. Vi har fat i hjernen. Vi har længe ønsket at lave et GLÆDESRETREAT. Et retreat hvor der, i stedet for at være fokus på det du ikke må, er fokus på alt det vigtige. Relationer, glæde, stærke kroppe. Nu har vi selv udviklet det vi synes er genialt. Et “GLÆDESRETREAT”

Vi skal hver dag:

Grine. Gennem leg og selvironi. Vi initierer det og forventer at alle kommer med et åbent hjerte og ønske om at mødes i øjenhøjde. Vi har et oprigtigt ønske om, at vi skal mødes i smil.

Træne. Vi tror på at vi har mest råderum til en velfungerende hverdag, når kroppen fungerer og giver mere energi end den tager. Det kræver en velfungerende krop og muskler. Derfor skal vi bevæge os hver dag. Alle kan være med uanset fysisk niveau, og alle tager hjem med mere fysisk forståelse og velvære end da de kom.

Skabe relationer. Fordi de nye relationer skal være med til at fastholde dig i den version af dig, du ønsker at være, efter vi kommer hjem. Det her er ikke et mirakel, men det kan være et solidt startskud. De nye relationer og det der skal være dine nye vaner, skal forankres, der er de nye relationer vigtige. Det kræver autenticitet som også hjælper på vej.

Være sårbare. For sårbarhed er kilden til al forandring. Du skal starte med at turde at rumme dig selv, dine drømme, dine uvaner, dine mål. Det kræver din sårbarhed og kræver at du rummer andres. Det er vigtigt. Vi skaber tilsammen et såkaldt safespace og fortrolighed.

Intention. Vi skal bruge lidt tid på at kortlægge din intention og vejen i mål. Vi skal alle committe os til vores mål og indgå en kontrakt med os selv. Den slutter vi af med at læse op i plenum, og skrive under. Vi laver en lukket gruppe på Facebook hvor alle deltagerne har adgang til at hjælpe hinanden med at nå de mål. Commitment er vigtigt. Dit commitment til dig.

Sol. Ja, der kommer til at foregå træning, leg og hjernetræning hver dag, men der bliver også tid til at sole, sludre og drikke en drink.

Lege. Bare fordi det er sjovt og kombinerer alt det som vi ønsker at skabe. GLÆDE.

Vi tror ikke på fornægtelse, det virker typisk modsat at have fokus på alt det man ikke vil. Tag med os på Glædesretreat i Paradis

Vi har med hjælp fra Jysk Rejsebureau fundet et genialt sted, Koh Kood Beach Resort, på en lille uberørt thailandsk ø. Øen ligger 325 kilometer sydøst for Bangkok, i Koh Chang National Marine Park, blandt 47 perler af småøer, der tilsammen danner et uspoleret og billedskønt øhav.

Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en strandpause, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe ny høstede ananas og vandmeloner.

Træning og oplæg vil ofte foregå på græsplænen i skyggen af de smukke høje palmetræer. Restauranten serverer fremragende lokal thaimad og når der ikke er program kan man slappe af ved poolen eller tage en velfortjent massage.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Thailand og Laos er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Rejseleder

Marinelas beskrivelse af Michelle Hviid
Michelle er et af de mennesker jeg kender, som har det største hjerte. Hun ser mennesker og livet med en åbenhed, som jeg beundrer. Med hendes tilgang til livet, krydret med hendes skæve humor, er der aldrig kedeligt i hendes selskab. Hun smitter med varme og grin. Hun er ærlig om sit liv og sig selv, både i modgang og medgang. Når hun deler ud af sine historier, berører, inspirerer og motiverer hun som ingen anden. Det gør hende så menneskelig og er absolut en af hendes mange styrker.

Michelle er 46 år, single og mor til to børn på 12 og 20 år. Hun er autodidakt og selvstændig gennem 30 år. Forfatter til bestsellerne “Skru op for livet” og “Råstyrke”. Begge bøger handler om at tage livet seriøst og leve det modigt. Selv når det vælter af alvorlig sygdom. Michelle har i 15 år lavet radio, skrevet klummer, undervist og holdt foredrag. Primært om handlekraft, autenticitet, selvironi og om at insistere på det gode liv.

Michelles beskrivelse af Marinela Djekic
Mit liv ændrede sig den dag jeg nævnte for min nye nabo, Marinela, at jeg var led og ked af hvordan min krop havde det, og hvordan jeg havde det i den. Jeg har trænet med Marinela i et par år nu, og jeg har lært at læse og forstå min krops signaler bedre. Vi holder så at sige sammen nu, min krop og jeg. Vi havde ellers ikke været venner længe. Marinela har lært mig “det” jeg altid manglede for at komme i mål, nemlig glæden ved at være i fred med min krop. Hun har lært mig GLÆDEN ved at passe på mig selv. Netop det med glæde er gennemgående og det vil jeg SÅ gerne give videre! (Og så er Marinela i øvrigt så vanvittig målrettet at det smitter af på min orm af en rygrad)

Marinela Djekic er 40 år, gift og mor til 3 børn. Marinela har lavet tv og film, været selvstændig i mange år med forskellige projekter, men de sidste 10 år har bevægelse og træning haft en stor plads i hendes liv.

I dag arbejder hun som personlig træner. Hun bestræber sig på at hjælpe andre med at finde balance i livet, med en mere aktiv hverdag og stadig med plads til at nyde livet.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afrejse fra Kastrup
Afgang fra Kastrup med fly til Thailands hovedstad Bangkok med ankomst den efterfølgende dag. (A)
Dag 2: Ankomst til Bangkok og transfer til Koh Kood
Ved ankomsten til Bangkok skal I med en minibus til Trat, hvorfra båden til Koh Kood afgår. I er fremme først på eftermiddagen.
Dag 3-10: Glædesretreat på Koh Kood
Hver dag vil der være:
 • 1 1/2 times træning, medbring træningstøj
 • 1 1/2 med workshops, foredrag, fokus på fremtidige mål
 • Fællesskab
Michelle og Marinela vil lokalt arrangere små ture på øen til unikke øde strande, vandfald og til fiskelandsbyen. Derudover vil der være masser af tid til leg, solbadning, fællesskab. (M,F)
Dag 11: Transport til lufthavnen
I dag går turen tilbage til Bangkok Lufthavn - Jeres Thailandsrejse nærmer sig sin afslutning og I skal med fly hjem til Danmark. (M)
Dag 12: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Thailand!

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Lukket Rejseperiode31.10.19 - 11.11.19 Tilmeldingsfrist24-08-2019
17.495,-

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 20 deltagere.

Næste: 31-10-2019

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – Bangkok t/r
 • Transfer i minibus fra Bangkok til Koh Kood t/r
 • Morgenmad og frokost alle dage på Koh Kood
 • 9 nætter på Koh Kood Beach Resort i en Bali Bungalow
 • Danske rejseleder Michelle Hviid og Marinela Djekic
 • Dækning gennem pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Aftensmad alle dage
 • Drikkepenge - ca. 250kr. for hele turen
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
 • Lommepenge og måltider ikke inkluderet i programmet.
 • Singleværelsestillæg hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre, koster 4600 kr.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2500kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Nordthailand

Jysk Servicecenter Chiang Mai finder du ved indgangen til Eco Resort. Her sidder engelsktalende serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
31.10.20 - 11.11.20
17.495,-
01.11.20 - 19.11.20
18.995,-
Til top