Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 10.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Anana Ecological Resort ligger kun 5 minutters kørsel fra hektiske Ao Nang, men det er som at komme til en anden verden, når du ruller ind til resortet. Anana ligger gemt i fredelige, skønne omgivelser og byder på lækker spa, skønne værelser og lækker, hjemmelavet mad - også hvis du foretrækker vegetariske eller veganske retter, hvor de fleste grøntsager er dyrket på hotellets område. Hotellet har egen beach club med mulighed for massage på stranden, ligesom du mod betaling kan ride en tur, eller tage på dagsudflugt på havet. Vi har inkluderet en jungle-cykeltur i dit ophold, så du kan udforske den smukke natur i området.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden november - februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader, og perioden er den tørreste på året. Fra marts - maj kan det blive op til 39 grader, og regntiden varer fra juni til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Du flyver idag fra Danmark mod smukke Krabi i Sydthailand.
2. dag:Ankomst Krabi
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Anana Ecological Resort, hvor du kan tjekke ind og slappe af resten af dagen.
3.-9. dag:Ophold i Krabi
Dagene er på egen hånd. Du kan nyde hotellets lækre spa, slappe af ved poolen, lave lidt yoga eller tage ned til hotellets private beach club. Her kan du booke en ridetur langs stranden, eller en sejltur til de små omkringliggende øer (begge dele mod betaling). Der er gratis tuk tuk transport til Ao Nang, hvis du gerne vil opleve byens store udvalg af restauranter og mange shoppingmuligheder. Vi har inkluderet en heldagscykeltur i din rejse - tag fat i din rejsekonsulent og få booket den dag, der passer dig bedst. På cykelturen kommer du gennem mange små landsbyer og kan få et indblik i livet på landet. Målet er den smukke Emerald pool, der ligger i junglen - her kan du nyde en svalende dukkert. Der er frokost inkluderet på en lokal thairestaurant.(M) samt en gang(F).
10. dag: Turen går retur mod København
Det er tid til at pakke tasken og vende tilbage til Danmark. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen (M)
11.dag: Ankomst København
Du lander i Danmark opfyldt med ny energi efter en dejlig rejse.

Overnatninger

8 overnatninger i Thai Studio inkl. morgenmad
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - April

Pakkeliste

  • Solcreme
  • Sko der er velegnede til en cykeltur

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r København - Krabi ( inkl. bagage)
  • Transport lufthavn - hotel t/r
  • 8 overnatninger i Thai Studio inkl. morgenmad
  • Heldagscykeltur med frokost og lokal guide

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Prisen er gyldig ved minimum 7 nætters ophold på resortet.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top