Søg
Søg
Chiang Mai, Nordthailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Cykeltur Chiang Mai
Trek Chiang Mai

Trekking og cykling i Chiang Mai

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.925,-

Varighed: 6 dage

Hop på cyklen og udforsk Chiang Mais lokale køkken på markederne og snup en kop kaffe i det hippe universitets miljø. Tag med på trek langt fra de normale turist stier i det nok bedste trek område omkring Chiang Mai. Du bor hos en lokal bjerg stamme, hvor du kan lære om junglen, svømme i vandfald og rafte.

Kombiner noget af det bedste trekking i Chiang Mai med en cykeltur i de ukendte dele af byen. I løbet af de næste 6 dage kommer du "off the beaten track" både i byen og ude i junglen. Start dagen i Chiang Mai på ECO resort måske med et morgen dyp i den store pool. Udforsk de ukendte kvarterer i byen på cykel og nyd nord thailandske delikatesser undervejs. Du cykler igennem det hippe universitetsmiljø og forbi lokale markeder. Efter et par dages byliv er det på med trekking udstyret inden du begiver dig ud i en øde del af junglen. Tag del i landsbylivet, nyd naturen og snup en svømmetur i vandfald.


Sæson

Chiang Mai kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden November - Februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader og perioden er den tørreste på året. Fra Marts - Maj kan det blive op til 39 grader og regntiden varer fra Juni til Oktober.


Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Chiang Mai og check-in på ECO Resort.
Du bliver hentet i lufthavnen eller på bus/tog stationen og kørt til ECO resort, hvor du skal tilbringe de næste 3 nætter. Dit værelse er ca. klar kl. 14.00 men hvis du kommer tidligere kan du slappe af ved den store pool. Eftermiddagen og aften er på egen hånd, smut forbi Go Beyond Travel Center og får lidt inspiration til hvad du kan lave.

Dag 2: Eftermiddags og aften cykeltur i Chiang Mai (ca 20 km)
Nyd en stille morgen og formiddag i dit eget tempo indtil du kl 16.00 afhentes af din lokale songthaew (mini bus), som kører dig til startstedet for aftenens udflugt. Når du har fået din cykel går turen gemmen den gamle bydel med et besøg i Wat Phra Singh templet. Herfra er det tid til at fare vild i det nye "in" område omkring Chiang Mais universitet. Din guide vil introducere dig til lokale snacks på de natmarkeder I kommer forbi. Turen fortsætter ad bagveje og gennem lokale små forstæder inden du når Wat Chedi Luang templet midt i den gamle bydel. Templet er smukt oplyst om aftenen og der er en nærmest magisk stemning omkring det. Du er tilbage ved cykeludlejnings stedet ca kl 21.00. Herfra kan du på egen hånd udforske byen.

Dag 3: Jungle Trekking – afgang til junglen og overnatning i Karen stamme landsby.
Afgang meget tidligt fra ECO resort og kurs mod de grønne bjerge tæt ved Doi Inthanon. Dit trek starter udenfor byen ad en natur sti.Undervejs lærer du jungle overlevelses teknikker f.eks. hvordan man finder vand eller laver mad såkaldt "bamboo cooking". Frokost serveres i junglen og efter en tiltrængt pause er der yderligere ca 3 timers trekking. Du ankommer til en White Karen landsby sidst på eftermiddagen, hvor du får et indblik i det lokale liv og hvor du skal overnatte.

Dag 4: Jungle Trekking. Svøm i Chiang Mais højeste vandfald.
Efter din morgenmad er det tid til at tage afsked med dine landsby værter. Du kan efter dagens første 3 timers trekking se frem til en dukkert i Chiang Mais højeste vandfald og frokost i junglen. Trekking turen fortsætter et par timer inden du ankommer til junglen campen, som er dit hjem for natten. Efter tilberedelse af din aftensmad kan du falde til ro til lyden af junglen og føle dig langt ude i naturen.

Dag 5: Jungle Trekking. Trek langs rismarker og raft på floden.
Efter morgenmaden er der en times gåtur til en lokal landsby, hvor du kan få indblik i, hvordan de dyrker ris. Turen fortsætter gennem smukke rismarker op til et gammelt tempel, hvorfra der er fantastisk udsigt over området. Din frokost serveres ved et lille vandfald. hvor du også kan blive kølet af og nyde den smukke natur. Midt på eftermiddagen er det tid til at gå ombord på din bambus raft, turen ned ad floden kan afhængig af vandstanden være rolig og afslappet men også en udfordring, hvis der er meget vand i floden.
Du er tilbage i Chiang Mai sidst på dagen, hvr du igen tjekker ind på ECO resort og kan nyde et sikkert tiltrængt bad. Nyd din sidste aften i den charmerende by.

Dag 6: Check ud fra ECO resort
I dag er sidste dag og du skal checke ud inden kl 12.00. Nyd din morgenmad i ro og mag inden du kan fortsætte din rejse mod nye eventyr. Vi er gerne behjælpelige med at skræddersy din videre rejse.

Overnatning:
3 nætter i "dorm" med delt badeværelse på ECO Resort Chiang Mai (eget værelse kan tilkøbes forhør dig hos din rejsekonsulent)
1 i lokal landsby og 1 nat i jungle camp under trekket.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vi anbefaler at børn skal være minimum 10 år for at deltage.


Afrejsedatoer

Turen starter mandag og torsdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.925,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turene gennemføres normalt med 2-5 deltagere med et max på 8 deltagere


Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • 5 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x middag, 1 x streetfood middag på cykelturen.
  • 3 nætter på dorm værelse på ECO resort i Chiang Mai, 1 nat i lokal landsby og 1 nat i jungle camp på trekket.
  • Transfer ved ankomst fra bus/tog station eller lufthavn. Transfer til cykelturens start sted og til/fra trekking turen.
  • National Park gebyr.
  • Cykeltur i Chiang Mai, trekking tur (i turen er inkluderet rygsæk, kniv, pandelampe, sovepose)

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Transfer efter cykelturen
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Webinar: Thailand: 15-01-2019 17:30:00 : 12155
Webinar
15. januar 2019 kl. 17:30

Webinar: Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 07-02-2019 18:00:00 : 12223
Herning
7. februar 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: