Søg
Søg
Backpacking i Uganda
Chimpanse trek i Kibale nationalpark i Uganda
Murchison Falls
Mød Ugandas skønne befolkning
Løve i Murchison Falls i Uganda
Ziwa Reservatet i Uganda
Safari i Murchison Falls National Park
Bådtur på Nilen i Murchison Falls National Park
Leopard i Murchison Falls
Børn i vejkanten mellem Murchison Falls og Hoima
Murchison Falls nationalpark
Murchison Falls nationalpark
Murchison Falls nationalpark
Murchison Falls nationalpark
Chimpanse trek i Kibale nationalpark i Uganda
Chimpanse trek i Kibale nationalpark i Uganda
owino market kampala
Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
Riverrafting på Nilen i Uganda
Oplev Nilen fra en Kajak
Bungy Jump ved Nilen i Uganda
Bungy Jumping over Nilen i Uganda
Få en eventyrlige riverrafringoplevelse i Jiinja
Ugandas befolkning
Oplev verdensklasse riverrafring i Jiinja
Kajaktur på nilen
Oplev Kampala fra bagsædet af en Motorcykel
Oplev Kampala fra Bagsædet af en Motorcykel

Uganda på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 3 dage

Denne rundrejse er det perfekte backpacker-valg. Idet rejseforslaget giver en rolig start og giver spændende dagstur på bagsædet af en motorcykel inden du rejser videre på egen hånd.

Dette rejseforslag er for dig som søger adventure, natur og ikke mindst store dyreoplevelser. Du oplever Kampala fra bagsædet af en motorcykel og kommer tæt på landets imødekommende befolkning. På denne eventyrlige backpackerrejse besøger du bl.a. Murchison Falls vandfaldet og Nationalparken af samme navn. I Murchison Falls Nationalparken kan du opleve løver, elefanter, bøfler, flodheste, nilkrokodiller og en leopard hvis du er iblandt de heldige. Du oplever vildtlevende chimpanser på en trekking tur i Kibale Nationalparken - Parken har et af verdens højeste koncentrationer af legesyge og truede chimpanser. Herfra venter en længere kørsel dag til adventurebyen Jinja. Byen ligger langs bredden af Lake Victoria og en af verdens største floder, Nilen. Byen er er kendt som Afrika adventure by nummer 1. Idet du kan tage på fascinerede Riverrafting og kajakturer på Nilen. Der er også mulighed for at afprøve Bungee Jump fra 44 meters højde fra flodbredden. Du kan udforske området på henholdsvis hest og mountainbike. Naturen er helt unik og fantastisk langs Nilens flotte kyststrækninger. Byen ligger naturskønt og er derfor også et oplagt til et par dages afslapning inden din hjemrejse. Derudover er dette rejseforslag er også et naturlig valg, såfremt du ønsker at kombinerer landet med et eller flere andre lande I Afrika over kortere tid.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Uganda her


Sæson

Tørtiden i Uganda er fra: januar, februar, marts, juni, juli, august, september, oktober, december
Regntiden i Uganda er fra. slut marts til maj & november

Bemærk, at vejret er uforudsigeligt og meget omskifteligt i bjergområderne hele året, så det er vigtigt at have udstyret i orden, og altid være forberedt på regn og kulde når du befinder i de højtliggende områder.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark – Ankomst Entebbe
Afgang fra Danmark mod Kampala, Ugandas hovedstad, hvor du ankommer sidst på aftenen. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs. Efter ankomsten bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, en køretur på mellem 45 min til 1 time. Resten af aftenen er på egen hånd.

2. dag: Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
Efter morgenmaden på dit Guesthouse bliver du hentet af kørt til startpunkt for en anderledes byrundtur i Kampala. Du vil igennem dagen sidder bagpå en motorcykel. Chaufføren kører motorcykel og fungere som din guide for dagen. På turen er der lagt op til en vist grad af frihed i samarbejde med jeres lokale guide og fokus vil være på at se Kampalas højdepunkter; kendte bygningsværker, historiske steder, religiøse monumenter. På køreturen kommer du tæt på Uganda befolkning i hovedhøjde og der venter dig en farvestrålende oplevelse denne dag. Sidst på eftermiddagen er du tilbage på Guesthouse og resten af dagen kan bruges på egen hånd.

3. dag: Kampala - rejs videre på egen hånd
Efter morgenmaden går turen videre på egen hånd.

Overnatning:
2 Overnatninger på budget hotel eller Guesthouse i Kampala


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Vi anbefaler, at du medbringer en lille dagsrygsæk, hvor du kan opbevare kameraudstyr, drikkevand, snacks, regntøj, varm fleece og andre nødvendigheder, som du får brug for i løbet af dagen.

Bemærk, at deltagelse i trekking, ture og vandsportsaktiviteter er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer og minimum 2 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Ture
 • Park fees
 • Trekkingguide
 • Nationalparkgebyr
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: